nlc.hu
Horoszkóp

Tudd meg a születési évszakod titkait

Mikor születtél? Az évszak megmutatja, milyen a személyiséged!

Más-más közös tulajdonságai vannak a tavasszal született embereknek, mint a télieknek. És természetesen a nyáriak és az ősziek is izgalmas meglepetéseket tartogatnak.

A négy évszak különböző csodákat rejt. Aki olyan szerencsés, hogy megélheti mindegyik évszak rejtelmeit, az élet körforgásának a csodáját, azt talán nem éri váratlanul, hogy mindez a személyiségünkre is hat.
Érdemes először belegondolni, hogy te melyik évszakban születtél, meditálni az adott időszak sajátosságain, majd utána szembesülni vele: ki vagy te, az évszakod szerint?

tavasz

Fotó: Unsplash

Tavaszi hónap szülötte vagy

Önzetlen vagy, szeretettel teli. A szerelem és a párkapcsolat különösen fontos számodra. Szívesen adsz, segítesz, támogatsz másokat: idegeneket és a szeretteidet is. Tudod, hogy ez teszi jobbá, szebbé a világot. Optimista vagy, nyitott és vidám. Könnyen kötsz kapcsolatokat, keresed a kalandot, de két lábbal állsz a földön.

nyár

Fotó: Unsplash

Nyár gyermeke vagy

Szabad lélek vagy, igyekszel mindentől függetlenül élni. Fantasztikus a kreativitásod, alkotó, teremtő erőd zubog benned. Őszinte vagy és megbízható, pozitív kisugárzásod egyből megfogja az embereket. Igazi problémamegoldó vagy: nem hagyod szeretteidet sem depresszióba esni, és soha nem adod fel a harcot az elveidért.

ősz

Fotó: Unsplash

Őszi születésű vagy

Az alaposság a legfőbb jellemződ, minden döntésedet komolyan átgondolod. Figyelmes vagy és éber, utálod és könnyen felismered a hazugságot. A mély kapcsolatok mozgatnak meg, nem vagy képes felszínes ismereteket fenntartani. Kiegyensúlyozott, kedves személy vagy, aki gyakran ad bölcs és hasznos tanácsot a szeretteinek.

tél

Fotó: Unsplash

Téli hónapban születtél

Visszahúzódó vagy, de fontos számodra a társaság: a háttérből segítesz, és nehezen mondasz nemet a szívességekre. Sokáig tart, mire valakit a bizalmadba fogadsz és megnyitod a szíved: ilyenkor életre szóló kapcsolat köttetik. Szívesen látod vendégül a szeretteidet, boldogsággal tölt el, hogy jól érzik magukat a társaságodban.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top