nlc.hu
Horoszkóp

A Halakat és az Oroszlánt csak a szex tartja együtt

3 csillagjegy páros, akik tönkreteszik egymás életét

Meddig érdemes küzdeni egy párkapcsolatért? Ezek a párosok nehéz helyzetben vannak, amikor kiderül: a kezdeti lángolás mögött sokkal bonyolultabb a helyzet.

Nagy reményekkel vágsz bele a randevúkba… talán sikerrel is jársz. De amikor felszáll a rózsaszín köd, a valóság nem biztos, hogy kecsegtető. Ha a hat csillagjegy közé tartozol, jól jegyezd meg, kivel lesz nehéz dolgod. Őrült nagy a szerelem esetén ne add fel: ha mindketten akarjátok, rengeteg munkával a legreménytelenebb kapcsolat is megmenthető.

szerelmespár

Vajon meddig érdemes küzdeni egy párkapcsolatért? / Fotó: Unsplash

Kos és a Rák – nincs köztes út

Elsőre tökéletes párnak tűnhetnek, hiszen a Kos határozottsága, céltudatossága imponál a Ráknak. Míg a kedves, gondoskodó, szerető Rák biztos hátteret nyújt a Kosnak. A kapcsolat kezdetén elvakítják őket az érzések, de hamar kiderül: tűz és víz találkozott. A Rák nyugalmat szeretne, a Kos kihívásokra vágyik. A különbözőségek miatt hamar rengeteg veszekedés, vita mérgesíti el a kapcsolatot. Mielőtt pokollá válik az életük együtt, jobb, ha szakítanak.

Oroszlán és Halak – csak a testiség marad

Két teljesen más habitus, mégis elbűvölik egymást. Az Oroszlán titkon romantikus, a Halak pedig meglepően szexuális lény, így a románc kezdetén hihetetlenül érzéki kalandokban lehet részük. De elég hamar eljön az idő, amikor kiderül: mindketten másra vágynak. Az Oroszlán társaságra, dicsőítésre, míg a Halak bensőséges, gyengéd, kettesben töltött napokra. Hiába próbál megfelelni önimádó kedvesének, az nem éri be ennyivel. Bármilyen szenvedélyes köztük a szexualitás, ez hosszú távú kapcsolathoz nem elég.

Bika és Vízöntő – hiányzó harmónia

A Bika másra sem vágyik: csak nyugalomra, szépségre, harmóniára. A Vízöntővel rendkívüli módon működik számára a kémia, szavak nélkül is megértik egymást, amikor az ágyban vannak. De a Vízöntő nyughatatlansága, rettegése a párkapcsolattól, ellehetetleníti a harmóniát. Hiába próbálkoznak romantikus randevúkkal, alapos beszélgetésekkel, ezt csak a Bika erőlteti. A Vízöntőnek fel kell nőnie egy komoly kapcsolathoz, de ha a Bika mellett teszi, csak folytonos sérelmeket élnek meg. A Bikának el kell engednie őt.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top