nlc.hu
Horoszkóp

Legyél motiváltabb ásványokkal

Bármilyen célt elérsz ezzel a 4 kristállyal

Észrevetted már, hogy mikor vagy igazán motivált? Amikor nagyon hajtasz az álmaidért, szinte bármire képes vagy. De a motiváció mindig növelhető.

Ha nem igazán vagy motivált, valószínűleg nem a megfelelő célt választottad. Bár nagyon sok múlik rajtad is – ha tudod, hogy van egy magasabb célod, amihez el kell juss, muszáj keményen küzdened még akkor is, ha épp nem a legkellemesebb.
Tisztázd magadban, hogy valódi-e a célod. Hogy olyasvalamiért hajtasz, amire tényleg, igazán vágysz, vagy csak valami olyan ez, amiről úgy gondoltad, hogy szükséged van rá. Már ezzel előrébb juthatsz. Ha pedig tényleg segítségre van hozzá szükséged, két dolog is segíthet: a teremtő gondolkodás és néhány hasznos kristály.

nő sziklacsúcson

Bármit elérhetsz te is! / Fotó: Unsplash

Tigrisszem: az optimizmus köve

Ha hosszú távú célt tűzöl ki magad elé, mindig van egy pont, amikor nehezebben mennek a dolgok. Ilyenkor segíthet át a tigrisszem, ami a gyakorlatiasság, az optimizmus köve. Feltámasztja a célod iránti szenvedélyt, és megerősítést ad, hogy a cél mindennél jobban ott lebegjen a lelki szemeid előtt.

Rodokrozit: az önbizalom köve

A fizikai és mentális energiáidat stimulálja, felfrissíti az alkotóerőt. Spirituálisan is hatni fog, de ami a legfontosabb: növeli az önbizalmadat. Segít nyitott szívvel, bizalommal tekinteni a következő időszak elé, és friss szemmel nézni az eddig elért eredményeket.

Vörös jáspis: a szenvedély köve

Minden projektnek van olyan része, ami kevésbé érdekes. Adminisztráció, aprólékos, monoton munka, vagy éppen várakozás mások döntéseire. Ilyenkor könnyen elvész a kezdeti hév. Ebben segít ez a kristály: visszahozza a kezdeti izgalmat, feltüzeli a belső szenvedélyt.

Darázsméh jáspis: az összpontosítás köve

Segít koncentrálni, tisztán látni, összpontosítani. Erőssé és energikussá tesz, a viselésével (a zsebedben, vagy ékszerként a bőrödön) elérhetőnek tűnik a lehetetlen: és mivel láttunk már jó néhány ilyet, tudd, te is képes leszel rá!

Fosszíliákat tartalmazó kövek

A kövekben látható fosszíliák millió éven át vándoroltak, amíg akár hatalmas kőtömbökből, apró kavicsokká váltak. Segítenek türelmessé válni, megérteni, hogy a változáshoz sokszor időre van szükség.

(via liberateyourtrueself)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top