nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió gyűlöli a hazugságot

4 csillagjegy, aki a legjobban hagyja magát felbosszantani

Míg egyesek a legnagyobb bosszúságok közepette is higgadtak maradnak, másokat már egészen apró dolgok is kihoznak a sodrából. Ezek a csillagjegyek különösen érzékenyek.

A körülmények sokszor alakulnak máshogy, mint amit elterveztél. Az emberek is gyakran mondanak olyat, ami nem tetszik, vagy egyenesen sértő rád nézve. Ilyenkor a választás a kezedben van: vagy bosszankodsz, és egyenesen rossz napod lesz, vagy megpróbálsz semleges maradni, és kihozod a helyzetből a lehető legjobbat.

férfi gyermekkel

A Rák gyenge pontja a családja / Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

A család, a magánélet a legfontosabb számodra. Ezért az bosszant a legjobban, ha őket szidják, vagy sértegetik. Napokig képes vagy őrjöngeni egy ilyen beszólás miatt – de mit érsz vele? Ha bárki a családodat kritizálja, vegyél egy nagy levegőt, mosolyogj az illetőre, és kívánj neki szép napot. Ő összezavarodik, te pedig győztesen kerülsz ki a helyzetből: okos enged!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A hazugság, a mellédumálás mindig roppant módon felzaklat. Nem érted, miért kell valakinek rezzenéstelen arccal hazudnia, főleg olyan apró dolgokban, ahol célravezető lenne megmondani az igazat? Ha mindenáron le akarod leplezni a füllentést, ne hagyd az érzéseid által vezérelni magad. Okosan, bizonyítékokkal húzd rá a vizes lepedőt a hazug emberre.

Bika (április 20. – május 20.)

A drámázás, a dolgok feleslegesen való felfújása téged kikészít. Miért nem lehet egyszerűen, gyorsan, értelmesen megoldani a problémákat? A túljátszott érzelmek csak további indulatokat szítanak. Tőled megszokták, hogy mindig a józan megoldásra törekszel, tarts görbe tükröt a drámakirálynők elé. Egyszer add elő, mit látsz tőlük, meg fognak lepődni.

(via yourtango

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top