nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenetek decemberre

Gyógyulj, adj hálát és szeresd a belső gyermeket! – ezt üzenik az angyalok

Év végére fáradtabbnak, testileg és lelkileg is kimerültnek érezheted magad. Az új év új energiái hamarosan érkeznek, addig pedig hallgass az angyalokra.

A védőangyalok dolga idén különösen nehéz volt. A világban lévő bizonytalanság az emberek lelkében is hatalmas bizonytalanságot, félelmet szült. Rengetegen állnak közel ahhoz nap, mint nap, hogy feladják a reményt, miszerint lehet jobb a világ.
Mihály és Azrel arra kér, hogy bízz bennük, bízz az emberi jóság felülkerekedésében, és próbáld megfogadni a tanácsaikat.

hóangyal

Szeresd a belső gyermeket, a védőangyalod is mosolyogni fog! / Fotó: Unsplash

1. Szeresd a benned lakó gyermeket

Kezd meg a gyógyulást azzal, hogy szereted magad. A benned élő gyermek nélkül elveszett vagy, legyél bármilyen komoly, sikeres felnőtt. Ha nem érzed a szeretetet, hiába minden. Nem tudsz szellemileg sem teljesíteni, és az életerőd is egyre fogy. Öleld át, és kedveskedj neki!

2. Legyél hálás mindenért

Tanuld meg hálával fogadni a rosszat is! Minden történés egy tapasztalás, nézd meg, hogy mit tanulhatsz belőle. Legyél hálás, hogy megkaptad a leckét, és legyél az önmagad felé is, hogy megoldottad és képes vagy tanulni belőle. Ne legyen természetes a jó sem: köszönd meg hálával a pozitív tapasztalásokat is.

3. Fogadd el a múltat

Ha nehezen megy az elengedés, addig boncolgasd magadban a múltat, amíg valóban el tudod fogadni! Amíg az elmúlt időszak fájdalmai, sérelmei dolgoznak benned, csak emésztik az energiádat. Nem tudsz velük együtt továbbmenni.

4. Lépj bizakodva a jövőbe

Ne félj az ismeretlentől. A múltat elengedted, a jelenben létezel, a jövőt pedig nem láthatod! Legyél derűs, bizakodó a következő időszakkal szemben, keresd a barátaid társaságát, töltődj fel általuk és a szeretteid által boldog energiával. Mindig tudd: az angyalok figyelnek rád és vigyázzák a lépteidet.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet indiai nő száriban hálát ad tenyereit összetéve Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top