nlc.hu
Horoszkóp

Találd meg a harmóniát a csillagjegyed szerint

Négy elem horoszkóp: ezt a gondolatot vidd magaddal az ünnepekre

Most lesz elég időd, gondolkozz el rajta: min kéne változtatni, amiről egy ideje érzed, hogy zavar és valójában nem is te vagy?

Nem mindig úgy élünk, úgy cselekszünk, ahogy szeretnénk. Sokszor sodor az élet olyan irányba, hogy változtatnunk kell önmagunkon, és nem feltétlenül érezzük magunkat jól ebben a kényszeres szerepben. Sajnos ez a kényszer beteggé tehet, ha valamit nagyon nem szeretsz saját magadban, azt fizikai tünetekkel is jelezheti az okos emberi test. Fedezd fel, mi az, ami igazán kényelmetlen az életedben, és hagyd el mielőbb. Az ünnepek békéje lehetőség, hogy te is megbékélj önmagaddal, és újból feltétel nélkül szerethesd magad.

fekvő nő

Válts nézőpontot, hogy felfedd a valóságot! / Fotó: Unsplash

Föld elemű csillagjegyek, figyelem!

Bika, Szűz, Bak
Most a pihenés ideje jön. Ne érezd magad lustának, ha nem csinálsz semmit! Neked is szükséged van rá. Inkább figyeld meg, mi esik a legjobban, milyen pihentető tevékenység után érzed magad igazán feltöltődve? Ha egyértelműek a jelek, lehet, hogy ebbe az irányba kéne változtatni az életeden.

Tűz elemű csillagjegyek, sorakozó!

Kos, Oroszlán, Nyilas
Kevesebb erőt kéne bevetned a mindennapokban, és több kedvességet. Hihetetlen lehengerlő energiáid vannak, de sajnos ez nem mindig célravezető. Vannak, akik kifejezetten rosszul érzik magukat emiatt. Próbálkozz derűsen és gyengéden, és láss csodát, mi történik majd! Imádod, ha imádnak: miért ne járjon vele mindenki jól?

Víz elemű csillagjegyek, felkészülni!

Rák, Skorpió, Halak
Túl sokszor hagytad magad befolyásolni, de közben a másik végletbe esel. Magad váltál kissé manipulatívvá, de nem is érzed jól magad ebben a szerepben. Adj időt magadnak, és tisztázd: mi esik jól neked? Találd meg a középutat, ahol elég erős vagy, hogy kizárd az uralkodó személyeket, és közben te is elfogadod és segíted a nálad gyengébbeket.

Levegő elemű csillagjegyek, ti jöttök!

Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Ne félj a változástól, semmi nem örök. Keress magad körül olyan dolgokat, ami megtanít: a változás gyönyörű is lehet! Menj ki a természetbe, és képzeld el, ahogy a szürkeségből újra zöldellni fog. Így van ez veled is: bármikor képes vagy megújulni, és nincsen ebben semmi szomorú, inkább számos lehetőség, hogy boldog legyél.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top