nlc.hu
Horoszkóp

2022: pénzeső vár erre az 5 csillagjegyre

5 csillagjegy, akik nyitott bukszával várhatják az újévet

Ha az öt csillagjegy között vagy, nem kell aggódnod az anyagiak miatt. Az új év pénzügyi biztonságot hoz, így több idő jut a szeretteidre is.

A legtöbben feltesszük a kérdést az óév végéhez közeledve: vajon mi vár rám jövőre? Az anyagi biztonság mindig az elsők közt van, amiről szívesen meggyőződnénk, hogy nem kell aggódni miatta. A bolygók állása számukra olyan időszakot hoz, ahol több idő jut önmagukra, szeretteikre, nem szükséges annyira keményen hajtani a pénzt.

nő pénzérmével

Ne a pénz legyen a központban, hanem a boldogság / Fotó: Unsplash

1. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az év elején egy régóta várt lökés érkezik a pénzügyeidben. Ez lehet fizetésemelés, egy megnyert pályázat, vagy a vállalkozásod iránti érdeklődés. Az első hónapokban kell egy kicsit többet foglalkoznod az anyagi ügyekkel, nézd át a befektetéseket, hiteleket, hogy minden rendben legyen. Tavasztól fektess nagyobb hangsúlyt az egészségedre és a családodra. 

2. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A te szerencsés pénzügyi időszakod márciusban érkezik, ekkor lépnek be nagyon kedvező események az életedbe. Lehet, hogy valami egészen újba is bele kell vágnod ebben az időszakban, tanulás, vagy hosszabb külföldi utazás, amitől ne rettenj vissza! Bár távol leszel a családtól, barátoktól, rengeteget tanulsz és tapasztalsz általa.

3. Skorpió (október 23. – november 21.)

Áprilisig teljesen átlagosan indul az újév, ne türelmetlenkedj emiatt. Áprilisban érkezik a változás szele: a karrierben, pénzügyekben és még a magánéletben is egyre jobban mennek majd a dolgaid. Bátran vágj bele változásba az év második felétől, akár munkahelyváltás, akár saját vállalkozás, akár költözés lehetősége merül fel.

4. Nyilas (november 22. – december 21.)

Számodra már januárban érkeznek a jelek, hogy a 2022-es év más lesz. Erősebbnek, magabiztosabbnak érzed magad, és ez a bevételeiden is meglátszik. Ez így is marad, és erősnek kell lenned: ne merülj bele túlságosan a munkába, szárnyalásba! Ha eltúlzod, az a kapcsolataid kárára megy. Találd meg a középutat, jól fogod érezni benne magad.

5. Vízöntő (január 20. – február 18.)

Év elején arra ügyelj, hogy fókuszálj a saját megérzéseidre, gondolataidra. Ha más tanácsait fogadod meg, nem biztos, hogy annyira jól alakulnak a dolgaid. Mert ha az ösztöneidet követed, annak márciusban meglesz az eredménye, karrierbéli és pénzügyi sikerek erősítenek meg benne, hogy jó úton jársz akkor is, ha hallgatsz a belső hangra.

(via indiaastrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top