nlc.hu
Horoszkóp

A Rák hangulata a csókjában van 

Ilyen csókra vágynak a víz elemű csillagjegyek

Te is csókolóztál a pároddal szilveszterkor? Remélhetőleg igen, mert a babona szerint ez az egyik titka a biztos kapcsolatnak!

Természetesen a szilveszteri csók nem helyettesíti az odafigyelést, törődést, és a kettőtök közt lévő harmóniát. De a csók igenis fontos eleme a kapcsolatnak, hiszen a csókolózás az egészségre is jó hatással van, és a többet csókolózó párok egyértelműen boldogabbak! A csók oxitocint termel, fokozza a vágyat, és segít érzelmileg is közel maradni egymáshoz a kapcsolat sokadik évében is.

csók

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Egyértelmű, hogy a csókján keresztül a hangulatát is lemérheted! Az érzelmei vezérlik, és egy kis gyakorlás után a csók első másodperceiben tudni fogod, mi zajlik benne. Érzéki és elbűvölő, de csak akkor csókol meg, ha az érzései úgy diktálják. Természetesen bármikor így lehet! Csókold a nyakát, fülét, arcát, és egyből el fog olvadni.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A legszenvedélyesebb csillagjegy, akinek a csók azt jelenti: megbízik benned. Az első csók tehát vízválasztó, vedd is komolyan! Szinte megsértődik, ha futó puszival helyettesíted a csókot, elvárja, hogy benne legyenek az érzéseid. Finom harapások, egy meglepő jégkocka: a Skorpiót tényleg feltüzelheted úgy, hogy még csak a csóknál tartotok.

Halak (február 19. – március 20.)

Az ő titka: ne próbáld meg kitalálni, mit szeretne! A legérzékibb csillagjegy, és néha igencsak kiszámíthatatlan. Egyszer hosszan csókolózna, finoman, máskor egy rövid, szenvedélyes csók a vágya. Engedd át magad neki, hagyd, hogy vezessen, és őt pedig vezessék az ösztönei. Tudni fogja, te mire vágysz, és hidd el, minden vágyadat igyekszik valóra váltani.

(via horoscope daily)

Ez is érdekelhet csókolózó szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top