nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz nem bliccel, inkább kigyalogol a világból is

3 csillagjegy legmeglepőbb mániája

Nekik már természetes, míg egy új ismerős meglepődhet rajta. A három föld elemű csillagjegy racionális és határozott, de egy furcsa szokáshoz mind ragaszkodik.

Mindenkinek vannak olyan apró, furcsa szokásai, amik babonás rituálé formájában egész életében elkísérik. Ennek a három föld elem vezérelte csillagjegynek is az egyik nagyon jellegzetes tulajdonságából fakad a mániája. De mivel valójában senkinek nem ártanak vele, nincs mit tenni, el kell fogadni őket.

nő főnök bögrével

Fotó: Unsplash

Bika: csak a legfinomabb ágyneműben

A Bika imádja az érzéki élvezeteket: evés, ivás, finom illatok, kényeztető masszázs, és – hatalmas alvások. Az ágy számára nem csak a szerelem színtere, de az otthon jelképe, ahol ellazulhat, álmodhat kedvére. Mániája, hogy a kiváló alváshoz a legfinomabb ágyneműre van szüksége. Ha egy Bika anyagilag bajban is van, egy biztos, hogy a legjobb minőségű szatén ágyneműhuzatra soha nem fogja sajnálni a pénzt.

Szűz: gyalog a világ végére is

Annyira becsületes, és annyira tiszteli a szabályokat, hogy soha nem lenne képes bliccelni. Lehet akármilyen vészhelyzet, még ha ellopják a pénztárcáját, akkor is inkább hazagyalogol, minthogy jegy nélkül surranjon fel egy közlekedési eszközre. Persze szeret kényelmesen utazni, de rémálma, hogy mindenki előtt megszégyenül. Mindig van nála pár extra jegy, és elkülönített aprópénz, hogy vészhelyzetbe se kerülhessen.

Bak: a legkeményebb főnök

A legjobb vezetői képességekkel rendelkezik, és nem csupán a munkájában szorgalmas és példás. Odavan a családjáért, de bizony az irányítást nem hajlandó másnak adni. Imád főnökösködni otthon is, persze nem olyan szigorúan, ahogy a munkatársaival teszi a vészesen közeledő határidő miatt. Megszállottan dolgozik a melóban, majd ugyanilyen hévvel parancsolgat otthon is: nem csoda, ha minden évben kap valakitől egy „Főnök” feliratú ajándékot.

(via horoscope)

Ez is érdekelhet sütemény Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top