nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy barátságaiban fordulat érkezik

Értékeld újra a barátságaidat, ha Oroszlán vagy!

A barátságok életed meghatározó részét alkotják. Fogadd el, hogy időnként a legbiztosabb pont is változhat.

Egy barátság elvesztése olyan tragikus lehet, mintha egy közeli családtagodat gyászolnád. Nem minden barátság képes újraépülni, de felszínes ismeretségek is elmélyülhetnek. Ha úgy érzed, egy ember már csak elveszi az energiádat, érdemes elgondolkodni: megéri fenntartani a kapcsolatot?

barátnők

Fotó: Unsplash

Oroszlán: az újraértékelés ideje

Nem véletlenül érezted úgy, hogy valami zajlik a felszín alatt. Egy nagyon jó barátod nem őszinte hozzád, pedig tudja, ezzel lehet a legjobban felbőszíteni. Szembesítsd vele, és kiderül: együtt mentek-e tovább. Vizsgáld meg a kapcsolataidat, és ahol kell, állíts fel új határokat.

Vízöntő: tisztázd a félreértéseket

Nem mertél szembenézni a gyötrő kérdésekkel, inkább belül marcangoltad magad. Szedd össze az erőd, és keresd meg azokat a barátokat, akikkel szemben nyugtalanított valami! Most megkaphatod a válaszokat, és végre nyugalomra lelsz.

Ikrek: a bizalom kerül fókuszba

Könnyen megbíztál azokban, akik kedvesen közelítettek hozzád. Most rossz tapasztalatod akadt, így ideje jobban megnézni, kiben bízhatsz, és kiben nem? Használd a megérzéseidet, de segíthet egy régi bizalmasod, a párod, vagy testvéred is.

Halak: új kapcsolatok érkeznek

Nehezen engedsz be új embereket az életedbe, a belső körödbe pedig alig. Most olyan energiákat támogatnak a csillagok, hogy nyugodtan hallgass az ösztöneidre. Akivel kapcsolatban úgy érzed, melletted a helye, nem véletlen, hogy felbukkant. Nyiss bátran, most értékes emberek kerülnek az életedbe.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top