nlc.hu
Horoszkóp

A Bikának meg kell tanulnia: kérni nem gyengeség

3 csillagjegynek meg kell tanulnia elfogadni önmagát

Ha folyton a hibákat keresed magadban, mert a legjobb szeretnél lenni, sajnos tévúton jársz. Fogadd el és szeresd magad, ez vezet a fejlődéshez.

Azok a csillagjegyek, akik hajlanak a maximalizmusra, hajszolják a sikert, gyakran magukban keresik a hibát, ha nem a várt módon jönnek össze a dolgaik. Ők hárman tudnak újrakezdeni, nézőpontot váltani, mégis gyakran választják az egyszerűbb utat, az önhibáztatást.
Ha te is közéjük tartozol, most megtudhatod, hogy elég csupán egyetlen dolgon változtatnod!

tükröződő férfi

Fotó: Unsplash

Bika: tanulj meg kérni

Úgy érzed, hogy a gyengeség jele, ha segítséget kérsz. Pedig a szeretteid melletted állnak, és bármikor önzetlenül támogatnak. Vannak dolgok, amiket nem tudsz egyedül megoldani, és vannak olyan életszakaszok, amikor muszáj valakire támaszkodni. Fogadd el, hogy ez nem gyengeség! Ami az, ha inkább belerokkansz a teendőkbe. Tanulj meg kérni, és legyél büszke rá: lesz lehetőséged viszonozni is.

Szűz: keresd a jót magadban

Amikor valaki dicsér, te egyből sorolod az ellenvetéseket. Elképesztően kritikus vagy mindennel, így magaddal szemben is. Pontosan tudod, hogy ez egy ponton túl rombolóan hat, de egyszerűen nem bírsz leállni. Negatív gondolatok árasztanak el, és éppen te hátráltatod a saját fejlődésedet! Kezdd el lépésenként, és tanuld meg elfogadni magad. Lehetsz továbbra is maximalista és kritikus, de mellette találd meg magadban a jót, van belőle rengeteg.

Kos: legyél elfogadóbb

A szeretteidhez képes vagy elfogadással fordulni, és szelíden ösztönzöd őket. Ha velük sikerül, menni fog önmagaddal szemben is! Folyton nyomás alatt vagy, úgy érzed, ha valami nem a terveid szerint megy, összedől a világ. A céljaid, a sikereid akkor is ott lesznek, ha valami nem tökéletesen sikerül, ne legyél ilyen szigorú önmagaddal. Meg kell tanulnod türelmesnek lenni, néha megállni, távolabbról nézni a dolgokat. Legyél elfogadó magaddal szemben, és élvezd ki a pillanatot, ne a következőt hajszold mielőbb.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top