nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kibújnak a bőrükből a böjttől

4 csillagjegy, akiből a legjobbat hozza ki a böjt

A böjtölés népszerűsége időről-időre fellángol. Bár mindenkinek jót tesz, ha a tavasz érkezése előtt segít a szervezetének a megújulásban, vannak, akikre csodálatos hatással van.

Hamarosan beköszönt a farsangi időszak, aminek a végét böjttel pecsételték meg hajdanán. A tavaszi felfrissülés, megújulás előtt szinte minden kultúrában böjtöltek, aminek elsődlegesen egészségügyi szerepe volt, de mellette ugyanilyen fontos spirituális hatása is.
Böjtölni természetesen bármikor lehet, egy-egy szilárd étel nélküli nap csodát tehet a szervezettel. Van néhány olyan csillagjegy, akiknek kötelező lenne böjtölniük, ugyanis rendkívül jót tesz velük – ha jól csinálják.

böjti tál

Fotó: Unsplash

Vízöntő: magabiztosságot nyerhetsz

A tudat, hogy képes vagy uralkodni a vágyaid felett, rendkívül magabiztossá tesz. A böjttől energikussá, erőssé válsz, és szinte szárnyalsz: olyan teendőkkel is sikerül tovább jutnod, amik eddig csak álltak az életedben. 

Bika: helyére kerülnek az emberi kapcsolatok

Rendkívül nehéz lesz betartanod a böjtöt, hiszen életed fontos része az étkezés, dőzsölés. Viszont ezzel az elengedéssel egy csomó minden a helyére kerül: az emberi kapcsolataidat képes leszel tisztán látni, amellett, hogy testileg is könnyebbnek érzed magad.

Oroszlán: még az anyagi helyzetedre is hat

Olyan dolgokat tartottál fontosnak az életben, amik feleslegesnek bizonyultak. Ha most böjtbe kezdesz, nem csak a gyomroddal teszel jót. Képes leszel megváltoztatni egyes prioritásokat, és a felesleges költések kiiktatásával pénzügyileg is egyenesbe kerülsz.

Halak: elhárulnak az akadályok

Ha idén böjtbe kezdesz, azzal a magánéleted és a karriered is lökést kap. Megoldhatatlannak tűnő problémák fognak egyszerűvé válni, és könnyedén hárítod el az akadályokat. Kiegyensúlyozottabb leszel, és reálisabban látod az életedet.

(via indianexpress)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top