nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2022. február 14

Heti horoszkóp 2022. február 14–20. – Lavírozz az érzelmi hullámokon!

Február közepén 7 nap alatt 6 bolygószembenállás lesz, ami szenzibilissé tesz mindenkit. Téged is. Mindenre érzékenyen reagálsz a heti horoszkóp szerint. Olyan leszel, mint egy tó, aminek a felszíne minden szellőre rezdül, hullámzik.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Nem szeretsz unatkozni. Ezen a héten nem is fogsz. Minden napra jut valami, ami arra sarkall, hogy reagálj. Ez irtó fárasztó lesz. Okosan oszd be az erődet, nehogy összeess a fáradtságtól hétvégére! Lesz 3 konkrét konstelláció: szerdán telihold és Vénusz-Mars együttállás lesz, ami elgondolkodtat. Vajon ezt az utat akarod folytatni, vagy állást kéne változtatnod. Pénteken a Nap belép a Halakba, és szívesebben sodródsz. Végre megérted, mit jelent a flow. Hétvégén a szerelemé legyen a főszerep!

BIKA – heti horoszkóp

Hiába lesznek az égen őrült feszültségek, téged megszáll a béke. Köszönheted ezt a szerdai Vénusz-Mars együttállásnak. Akkor is, ha a telihold szerint otthon leszúrást kapsz, mert a családod úgy látja, a munkád fontosabb, mint ők. Most ezt is jól viseled. Csütörtöktől több szuper fényszög lesz, ami tovább erősíti benned a meggyőződést, hogy rend van a világban. Vagy ha még nincs, akkor hamarosan lesz. Hétvégén jó ötlet lenne társaságba menni. Szükséged van információkra és értelmes, vidám emberekre.

IKREK – heti horoszkóp

Hét legelején mérlegeld, hogy mire adsz ki pénzt! A Valentin napot oldd meg a lehető legalacsonyabb költségvetéssel! A szerdai telihold a közlekedésben int óvatosságra. Jobb, ha nem sietsz, és nem veszed át mások ingerültségét. Csütörtökön és pénteken úgy érzed, hogy minden munka rád zuhan. Mintha egyedül dolgoznál a többiek helyett. Nem lesz könnyű segítséget kérned anélkül, hogy ne hallatszódjon a hangodon a bosszankodás. Hétvégén végre fellélegezhetsz a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

Szörfös lány

Lavírozz! (Fotó: Pixabay)

RÁK – heti horoszkóp

Téged kizárólag a párkapcsolatod vagy annak hiánya fog foglalkoztatni. És nem a hétfői Valentin-nap miatt, hanem a szerdai Vénusz-Mars együttállás miatt. Tuti, hogy valaki megmozgatja a fantáziádat. Ha van párod, akkor ebből zűr lehet. Előzd meg a féltékenységet, ha nem akarsz bajt! Ha nincs még párod, akkor ez egy új szerelem kezdete is lehet. Jó hír számodra, hogy a Nap pénteken belép a Halakba. Innentől derűsebben látsz mindent. Hétvégén szeretnél az otthonoddal és a családoddal törődni. Tedd ezt!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Számodra a szerda egy kritikus nap lesz. A telihold kifejezetten kellemetlenül érint. Sértődékeny lehetsz. Mindent kritikának élsz meg. Emlékeztetned kéne magad, hogy nem akarnak bántani, csak véleményt mondanak. Megtehetik. Te pedig megteheted, hogy nem veszed figyelembe ezt. Csütörtökön és pénteken 2 nap alatt 2 nehéz bolygószembenállás lesz az égen, ami óvatosságra int a költekezéssel kapcsolatosan. A hétvégéd akkor lesz kiváló, ha keresel vidám embereket, akikkel lehet vidám programot csinálni.

SZŰZ – heti horoszkóp

Tőled szokatlan módon a körülötted zajló konfliktusok összes feszültsége lepereg rólad. Ezt a szerdai Vénusz-Mars együttállásnak köszönheted. Kiegyensúlyozott és derűlátó leszel. Belső meggyőződésed, hogy mindenre van megoldás, csak meg kell találni. Igazad van. A csütörtöki és pénteki nap kibillenthet ebből a harmonikus állapotból. Persze csak akkor, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítasz mindenféle kritikának. Hétvégén jó híreket kapsz pénzzel kapcsolatosan. Az is lehet, hogy valami olcsóbb lesz.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy mindenki összefogott ellened. Igen, lehet, hogy nem értenek egyet veled mindenben. De ettől még nem az ellenségeid. Próbáld meglátni a jó szándékot abban, amit mások mondanak! Ez nem lesz könnyű hétfőn, szerdán és vasárnap. A többi napon is szorongató konstellációk nehezítik a dolgodat. Azonban nem engedheted, hogy minden nap keseregj és/vagy morogj valami vagy valaki miatt. Hétvégén muszáj lesz kiszellőztetned magadból az egész hetet. A sport is jó „terápia” lehet…

Spárgázó nő

Szárnyalj! (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ennek a hétnek 2 fontos napja lesz a te szempontodból. Az egyik a szerda, amikor a telihold és a Vénusz-Mars együttállás azt javasolja, hogy kellő információk nélkül ne ess abba a hibába, hogy a munkahelyeden véleményt formálsz. Öngól lenne elhamarkodottan nyilatkozni. A másik nap a péntek, amikor a Nap belép a Halakba. Ezzel elindul egy kifejezetten kedvező hónap. Derűsebben látod a jelenedet és a jövődet. A hétvégén ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem! Menj, ha hívnak korcsolyázni, farsangozni stb.!

NYILAS – heti horoszkóp

Nehéz lesz kimaradnod abból a sok konfliktusból, amelyeket ezen a héten az égi folyamatok jeleznek. Olyanok ezek, mint a közlekedési táblák: óvatosságra intenek, és ha hallgatsz rájuk, elkerülheted a bajt. A szerdai telihold az utakon mutat ingerültséget. Jobb, ha nem sietsz. A csütörtöki és pénteki bolygószembenállások munkahelyi sértődést jeleznek. Igyekezz kíméletesen fogalmazni! Szerencsére jön a hétvége, ami megkönnyebbülést hoz. Persze csak akkor, ha nem zsúfolod tele a 2 napot rengeteg házimunkával.

BAK – heti horoszkóp

Szerencsésnek érezheted magad ezen a héten. Akkor is, ha a hétfőd elég kapkodósan indul. Szerdán a Bakban együtt áll a Vénusz és a Mars. Ez a női és férfi princípium szövetségét jelenti. Benned egyesül a kettő, ami kiteljesedést és sikereket hoz életednek azon a területén, amit aktuálisan fontosnak tartasz. Csütörtökön és pénteken olyan szituációkba futhatsz bele, amelyek konfliktusgyanúsak. Vigyázz! A hétvégéd akkor lesz kellemes, ha beleteszel egy kis kultúrát is. Menj moziba, színházba, koncertre!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőn a Merkúr belép a Vízöntőbe. Ettől „megered a nyelved”. Kérdés, hogy a környezetedben lévők képesek-e követni. A szerdai telihold pont olyan konfliktushelyzetet jelez, amiben a te magabiztosságod miatt a másik kevesebbnek érezheti magát. Igyekezz ezt tompítani! Csütörtökön és pénteken a pénzeddel, ill. a kiadásaiddal kell józannak lenned. Ehhez kapsz segítséget és csábítást is a bolygóktól. A hétvégéd nagyszerűnek ígérkezik, ha kidugod az orrod, és szabadtéri programot választasz…

HALAK – heti horoszkóp

„Megúszod” a hét eleji kritikus konstellációkat. Kezdesz büszke lenni magadra. Pedig tilos elbíznod magad, mert jön csütörtökön és pénteken a „fekete leves”. Irtó nehéz lesz ezt a 2 napod sértődés nélkül átvészelned. Vedd észre, hogy nem csak te vagy érzékeny! Könnyen belegázolhatsz valakinek a lelkébe. Maradj toleráns és elnéző, és nem lesz gond. Pénteken a Nap belép a Halakba, és jön a szülinapod. Hétvégén a Mérleg Hold rávilágít arra, hogy nem csak testi, de szellemi táplálékra is szükséged van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top