nlc.hu
Horoszkóp

A Bak ha nem vigyáz, elmegy mellette az élet

Képtelenek leállni: íme a levegő csillagjegyek függőségei

Most még aktuálisabb szembenézni a függőségeinkkel. Miről tudunk lemondani, amikor sokan szinte mindenről kénytelenek? A föld elemű csillagjegyeknek ezek a gyengeségei.

A föld elemű csillagjegyeket úgy ismerjük, mint biztonságra törekvő, racionális személyek, akik maguknak és a szeretteiknek szeretnének erős támaszt és hátteret adni. Rá kell jönniük, hogy a szenvedélyükbe kapaszkodni mindennek ellentmond – az igazi erő abban van, ha képes vagy megszabadulni, lemondani és élni: végletek nélkül.

férfi édességekkel

Fotó: Unsplash

Bika: tartsd meg a határokat

Jókat enni, és igényes dolgokat használni úgy is lehet, hogy közben egészséges maradsz, vagy éppen a megtakarításod nem érzi hátrányát. Az evés kiváló alkalom, hogy megtanulod visszafogni magad. Elmélyülhetsz egy csodálatos ízben, megkóstolhatsz újdonságokat anélkül is, hogy hedonista habzsolásba kezdesz. A mértéktelenség az egészségre is káros, viszont nem árt mélyen magadba nézni: mi elől menekülsz az evésbe?

Szűz: tanuld meg elengedni, aki árt neked

Nehezen építesz ki bizalmi kapcsolatokat, és minden racionalitásod ellenére is képes vagy bedőlni, ha valaki manipulál. Ha egy ilyen személy hálójába kerülsz, nem a te hibád! Viszont ha már tudod, hogy kik azok a személyek, akik ártanak neked, mérgezik az életedet, szakítsd meg velük a kapcsolatot. Ha társfüggőség csapdájába esel, nagyon nehéz kilépni, bátran kérj segítséget. Ne foglalkozz vele, hogyan ítélnek meg, a lényeg, hogy te ismét ép legyél és derűs.

Bak: lazíts és adj magadnak időt

Fantasztikus teljesítményeket érsz el, vagyonod is szépen gyarapodik. De az élet képes úgy elhussanni, hogy aztán a tárgyak maradnak, az emberek pedig eltűnnek mellőlük… Mire jó mindez, ha nem tudod kiélvezni? A munkamánia elsőre jól hangzik, társadalmilag is dicséretes, ha valaki a jólétért hajt. De te nem tudsz megállni, csak erővel. Van erőd, most tűzd ki ezt a célt: adj időt magadnak az örömökre, adj magadból időt a szeretteidnek is. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

(via YourTango)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top