nlc.hu
Horoszkóp

Kifogásgyártó csillagjegyek

4 csillagjegy, akik mesterei a kifogásgyártásnak – vagy legalábbis azt hiszik

A kifogások keresése természetes emberi reakció. Társas lényeg vagyunk, akiket érdekel, hogy mások mit gondolnak rólunk, és sokszor könnyebb kifogásokat keresünk a felelősségvállalás helyett. Íme, a 4 legjobb kifogásgyártó csillagjegy.

Azok, akik kifogásokat keresnek, pillanatnyilag megkönnyebbülhetnek, mert elkerülték a fájdalmat vagy a csalódást. Hosszú távon azonban kevésbé kifizetődő ez a hozzáállás, de a következő csillagjegyeket ez nem érdekli.

Két nő beszélget

Van, aki soha nem fogy ki a kifogásokból
(Fotó: Getty Images)

Bika

A kényelemkedvelő Bika hajlamos mindenre kifogást keresni. Bármit meg tud magyarázni magának, és másoknak is. Tény, kell ahhoz némi merészség, hogy igazolja minden cselekedetét, de a Bika mesteri szintre fejlesztette ezen képességét. Ragaszkodik a jól bevált módszereihez, csak ne kelljen meghaladnia önmagát, és átlépni a komfortzónája határait.

Ikrek

Az Ikrek elméjében rengeteg minden pörög egyszerre. Ennek az egyik előnye az, hogy profi multitasking ember, és egy problémát képes megvizsgálni több szemszögből is. Mielőtt azonban elkötelezi magát valami mellett, alaposan mérlegel, és ha nem felel meg számára az adott helyzet, akkor még a legelképesztőbb kifogásoktól sem riad vissza.

Szűz

A kényes Szűz otthonosan mozog a kifogásokban, de nem a legelegánsabb módon. Nem pusztán mentegeti magát, az egészen nyilvánvaló hazugság sem áll tőle távol. Számára az a lényeg, hogy még véletlen se jöjjön rá a környezete, mi áll a kifogása hátterében. Amikor pedig lebukik, eszébe sem jut bocsánatot kérni, helyette hosszas magyarázkodásba kezd, hogy mentse a helyzetet.

Skorpió

Amikor a Skorpió kifogást keres, azzal rendszerint már elkésett, és egyáltalán nem gondolja át, mennyire hihető a története. Sokszor teljesen átlátszó, amikor ki akar bújni a felelősség alól, és a nem kimunkált kifogások arról árulkodnak, hogy nem tudja felállítani a prioritásait. De nemcsak kifogásokat talál ki a helytelen viselkedésére, hanem a füllentésektől sem riad vissza.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top