nlc.hu
Horoszkóp

Sötét családi titkokat tárhat fel a Vízöntő

3 csillagjegynek a családi kapcsolatokban segítenek az angyalok

A családunk múltja, jelene meghatározó a magunk, vagy gyerekeink jövője szempontjából. Az angyalok most abban segítenek, hogy rendben legyenek a családi kapcsolataink.

A család szerepe hatalmas az életünkben. Sokszor előrébb helyezzük a szeretteinket önmagunknál, akkor is, ha tudjuk, ők nem tennék meg ugyanezt értünk. És a lappangó családi traumák generációk életét határozzák meg. Az angyalok azt szeretnék, ha a család a szeretet és a béke helye lenne számodra, most azoknak segítenek a háttérből, akik ezekben a hetekben erre a legjobban rászorulnak.

család

Fotó: Unsplash

Oroszlán: középpontban a gyerekek

Ha Oroszlán vagy, és van gyermeked, vagy valaki, akit gyermekedként szeretsz, az utóbbi hónapokban úgy érezhetted, közel sem volt túl szoros a kapocs köztetek. Nem tudtatok elég időt szánni egymásra, vagy egyszerűen nem voltál elég türelmes, megértő vele.
Metatron arkangyal siet most a segítségedre, és már ezen a hétvégén érezheted, hogy gyengéd támogatása egymás felé terel titeket.

Nyilas: anyagi biztonság a családnak

Úgy gondolod, hogy az életet nem kell túl komolyan venni, de eddig mindig rendben mentek a dolgaid. Most anyagilag vagy szorultabb helyzetben, és a nagy lazaságot egyedül még megengedhetnéd magadnak, de a szeretteid, a családod biztonsága miatt aggódsz.
Ariel arkangyalnak van hatása az anyagiak felett, az útmutatásával tudatosabbá válhatsz az anyagi ügyek tekintetében. Átmenetileg szerencsés pénzügyi helyzeteket is elősegít, de utána magadnak kell megtenni a megfelelő erőfeszítéseket.

Vízöntő: szorongató családi titkok

A generációkon átívelő családi titkok mindenkiben szorongást keltenek, akár testi betegségeket is okozhatnak. Csillagjegyed sajátossága, hogy szereted megfejteni a titkokat, de a családi ügyek mindig érzékenyebb témát jelentenek. Nem tudhatod, mit hoz a felszínre egy feltárt trauma, akár nálad, akár a családtagok esetében.
Raziel arkangyalt hívd, készen áll rá, hogy a megértésben és az elfogadásban társadul szegődjön. Abban is segít, hogy gyengéden és érthetően add tovább a többieknek, amire rájöttél.

(via Angels Teach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top