nlc.hu
Horoszkóp

Így mutat példát 3 csillagjegy a gyermekeiknek

Ez lesz a sorsfeladatod, ha föld csillagjegyűként családot alapítasz

A családalapítást fontolgatván a legtöbben már tudják, mit várnak az élettől. De a gyerekek érkezése alaposan felforgat mindent, amit addig elképzeltek.

A föld elemű csillagjegyek, azaz a Bika, a Szűz és a Bak mindannyian megfontolt, realista emberek. Rövidebb-hosszabb távon megtervezik az életüket, és arról is viszonylag pontos elképzeléseik vannak, mi lesz majd, ha gyermekük születik. Jó dolog, ha vannak elvei az embernek, de a szülővé válás ennél bonyolultabb út. 

család

Fotó: Unsplash

Bika: maradj higgadt

A legtürelmesebb, leghiggadtabb csillagjegynek ismernek. De mindig hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, és a rád nehezedő felelősség miatt is folyton járatod az agyad. Mindig, mindent megoldasz, rengeteget dolgozol majd a családodért. Ami fontos, hogy ne veszítsd el a hidegvéredet akkor sem, ha kisgyerekeid kiborítóan hisztisek lesznek, vagy kamaszként borzolják az idegeidet. Ez a megfontoltság hatalmas erényed, add át nekik!

Szűz: ne stresszelj

Kidolgozott terveid vannak az élet minden területén, így vagy a gyermekvállalással is. De azt nem tudhatod előre, hogy hogyan fog aludni, mennyit eszik majd a csemetéd, és azt sem, hogy milyen lesz a személyisége. Mindig stresszelni fogsz szülőként, de tanuld meg mérsékelni. Szuper dolog, hogy a rendezettséget és gyakorlatiasságot megtanulja tőled az utódod, de élvezd vele együtt az életet.

Bak: adj időt

Szorgalmas vagy, kedves, példaértékű életet élsz. Mielőtt családot alapítanál, őszintén nézz magadba, és beszélj a pároddal: valóban annyi időt tudsz a magánéletre szánni, amennyit ő és a leendő gyermekeitek igényelnek? Sok energiát kíván a karrier és a család egymás mellett, de hajlamos vagy az utóbbi rovására a munkába feledkezni. Ne feledd, később nem pótolhatod az elveszett pillanatokat.

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet színes anya és gyereke Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top