nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán magasra teszi a lécet a gyerekének

A horoszkópod szerint ilyen anya leszel

A gyereknevelés nagy felelősség, és mindenki szeretné jól csinálni. Ha nagy vágyad, hogy te is anya legyél egyszer, tudatosan készülhetsz rá, hogy jól csináld.

Felnőttként időnként számadást tartasz, hogy milyen életet élsz, és mit köszönhetsz abból a szüleidnek. Ilyenkor az is kiderül, hogy miben hátráltattak, azaz világossá válik, hogy te mit szeretnél máshogy csinálni, ha anya leszel. A családi minták megtörhetők, fejlődni mindig lehet. A horoszkóp is segít, hogy szembenézz a lehetséges hibáiddal, és ha eljön az idő, odafigyelj rájuk.

színes anya és gyereke

Az Ikrek anya mellett nem unalmas az élet / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Rendületlenül óvod majd a gyermekedet, vigyázol rá, igyekszel minden területen kormányozni az életét. Önfeláldozó anya leszel, de két dologra figyelj. Magadra, hogy feltöltődj időnként, és arra, hogy ne telepedj túlzottan a gyermekre.

Bika (április 20. – május 20.)

Szigorú anya leszel, de a világon a legmegbízhatóbb. Szorgalomra, önállóságra neveled a gyerekedet, viszont túlzottan törekszel a napirend, egy rendszer betartására. Attól, ha ezt néha kihagyod, nem lesz rosszabb, sőt, lazának tart majd a csemetéd.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Vicces, optimista anya leszel, aki imád együtt bolondozni és játszani a gyerekével. Soha nem unatkoztok majd, barátként kezeled majd őt. Ez bármilyen menőnek is tűnik, veszélyes lehet. Nem vesz komolyan, és a kapcsolatotokra rossz hatással lehet.

Rák (június 22. – július 22.)

Az anyák gyöngye leszel, aki mindig gondoskodik a gyerekéről. Saját kezűleg készült jelmezek, házi süti, és rengeteg aggódás. A gyenge pontod, hogy túlzottan az élete része akarsz lenni akkor is, ha kirepül. Tanuld meg elfogadni, hogy önálló személy.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Iszonyatosan büszke leszel a gyermekedre, és a legjobbat szeretnéd neki. Ezért elképesztő magas elvárásaid lesznek vele szemben, ami visszájára fordulhat! Úgy szeresd őt, ahogy van, ne kényszerítsd rá az elképzeléseidet, anélkül is boldog lesz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nem leszel szigorú, de mindenben támogatod majd a gyerekedet, hagyod kibontakozni a személyiségét. Viszont szörnyen körülményes anya leszel, a maximalizmusod miatt. Hidd el, hogy ő észre sem veszi, amit te hibának látsz – magadban.

anya és gyermeke a mezőn

A Halak a természetesség híve a gyereknevelésben / Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Önállóságra neveled a gyermekedet, de ebben a saját lustaságod is benne van. Persze szuper dolog, ha kicsi korától jól boldogul valaki, de arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba. A nagy szabadság mellett nem biztos, hogy biztonságban érzi magát, ezt add meg neki.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Mindig óvtad érzékeny lelkedet, és inkább kizártad a külvilágot. Most a gyerekeddel teszed ezt, és sok mindent nem engedsz neki. Lépj túl ezen, meg kell tapasztalnia világot. Engedd barátkozni, és fogadd el, hogy nem szigetelheted el őt.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A gyerek mellett is fontos marad a munkád, a vágyaid teljesítése. A világ bármely tájára viszed őt magaddal, kalandos életetek lesz. Arra figyelj, hogy közben add meg neki a kellő figyelmet. Szuper példa leszel neki, de a kötődésre is ügyelned kell.

Bak (december 22. – január 19.)

A hagyományos értékek szerint élsz, gondoskodó, szerető anyja leszel a gyermekednek. Ott leszel mellette mindig, amikor szükséges, és az életre neveled őt. Magadra fordíts majd több időt, ha kirepül, ne egy légüres térben találd magad.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Túl sok mindent szeretnél anyaként beteljesíteni. Szeretnél tökéletes anya, feleség lenni, és a karrieredet is ugyanúgy folytatni. Ez mindenben káros lesz inkább, és a gyereked is egy zaklatott anyát kap. Minden életszakaszban más lesz fontos, mindig engedj valamiből.

Halak (február 19. – március 20.)

Érzelmes, gondoskodó anya leszel, aki kötődő nevelésben, szinte ősanyaként terelgeti a gyermekét. Nagyon szoros, bizalmas kapcsolatotok lesz, amit sokan irigyelnek. De el kell fogadnod, hogy nem sokáig baba, bármennyire is szeretnéd: hagyd felnőni őt.

(via talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top