nlc.hu
Horoszkóp

Ez a jó házasság titka a csillagjegyed szerint

Így leszel boldog feleség a horoszkóp szerint

Miután a gyűrű az ujjadra kerül, ugyanaz az izgalmas, szeretni való és csodás nő maradsz. Légy hű magadhoz, és élj boldogan a szerelmeddel.

Hosszasan értekezhetnénk a boldog házasság, vagy a harmonikus párkapcsolat titkáról. De nincs két egyforma kapcsolat, nincs két egyforma dinamika. Viszont a csillagjegyed alapján vannak olyan általánosságok, amire jól teszed, ha odafigyelsz. Legyél boldog a szerelmeddel, és tedd őt is boldoggá.

boldog menyasszony és vőlegény

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Párod sikerei tesznek végtelenül boldoggá és büszkévé. De csak akkor maradsz önmagad, ha nem adod fel a saját álmaidat!

Bika (április 20. – május 20.)

A család éltet. Sok gyerekre vágysz, szép, rendezett otthonra. Hagyd, hogy a párod megteremtse hozzá a hátteret, ahol te királynő lehetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Fogadd el, hogy a házassággal lenyugszol, más célok kerülnek előtérbe. Szerelmed intellektusa és vidámsága kiegyensúlyozza a változást.

Rák (június 22. – július 22.)

A párod az oltalmazód, de ne hagyd, hogy gyengének higgyenek! Erős vagy, aki a háttérben támasza és szíve az egész családnak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Őrizd meg függetlenségedet, csak így leszel maradéktalanul boldog. Szeretetteljes családanya, feleség leszel, aki nem adta fel önállóságát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A rád háruló elvárásoktól, és a bővülő szerepköröktől feszültté válhatsz. Tanulj meg lazítani, és engedni a kontrollból, így is tökéletes maradsz!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Imádod megélni a nőiességed, és a vonzó külsődre mindig ügyelsz. Várd el a dicséretet és az elismerő bókokat, ez neked az éltető energia.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedéllyel áldozol fel mindent a házasságodért, szerelmedért – de ugyanezt várod cserébe, joggal. Mondd ki mindig, amire vágyol, és jelezd, ha nem azt kapod!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadságvágyadnak nem kell, hogy véget vessen a házasság. Ez is egy kaland, amit a pároddal folytatsz: maradj, aki vagy!

Bak (december 22. – január 19.)

Hűvös vagy és erős, de a párod minden porcikáddal és hibáddal együtt szeret. Merd mielőbb vállalni a gyengeségeidet és az érzelmes oldalad felé.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A napi rutinba belebetegszel, nem kivétel a házasság és a családi élet sem. Készülj fel erre a szerelmeddel együtt: éljetek vidám, aktív, változatos életet.

Halak (február 19. – március 20.)

A szerelem az életed célja, melyben a házasság egy csoda. De szükséged van magányra és elvonulásra, amit a társadnak tiszteletben kell tartania – így tartjátok fenn az egyensúlyt.

(via astrology)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top