Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek folyton változtatják a véleményüket

Nem mondhatni, hogy ezek a csillagjegyek nagyon határozott véleményt képviselnének. Sőt, a horoszkóp szerint igencsak hajlamosak ide-oda húzni... Te köztük vagy?

Vajon van olyan ismerősöd, aki mindent rémesen nehezen dönt el? Akinek talán még az is némi gondot okoz, hogy az étlapról ebédet válasszon magának? Nos, a következő csillagjegyek nem mindig tudják eldönteni, hogy mit akarnak valójában. S még akkor is hajlamosak megváltoztatni a véleményüket, ha előzően már döntöttek az adott témában. A horoszkóp szerint időnként meglehetősen bizonytalanok tudnak lenni. S milyen ok áll mindennek a háttérében? Íme a részletek.

Az Ikrek elfogadja mások véleményét

Az Ikrek valójában az ördög ügyvédje is lehetne. S éppen ezért nem is annyira meglepő, hogy gyakran változtatja a véleményét. Könnyen lehet, határozott álláspontot képvisel reggel, aztán estére ugyanebben a témában már másként fogalmaz. Imád beszélgetni, sok mindenről van véleménye, ugyanakkor észérvekkel meg lehet őt győzni akár az ellenkezőjéről is, mint amit gondol. S valójában ezért a tulajdonságáért nem érheti őt különösebb kritika…

Ezek a csillagjegyek meglehetősen gyakran változtatják a véleményüket

Ezek a csillagjegyek meglehetősen gyakran változtatják a véleményüket (Fotó: Getty)

A Mérleg minden véleményre ad

A Mérlegnek a harmónia, a béke, az egyensúly mindennél fontosabb értékek az életében. S annak ellenére, hogy bámulatosan diplomatikus, ösztönösen tudja, hogyan tegyen békét az ellenfelek között, s ilyen esetben meglepően határozott is, amikor a saját életében kell döntéseket hoznia, pillanatok alatt elbizonytalanodik. Gyakran apróságoknak tűnő kérdésekről sem dönt szívesen. Túlzás róla állítani, hogy döntésképtelen lenne, de az biztos, hogy jóval hosszabb idő kell neki, mire eljut idáig. Az sem segíti, hogy erősen ad a környezete véleményére is.

A Nyilas nem nagyon foglalkozik a következményekkel

A Nyilas valójában szereti, amikor folyamatosan változatos az élete. Igaz, ő sem képvisel mindenben és mindenkor határozott véleményt, de inkább csak azért, mert nem szívesen vállalja a döntése következményeit. Persze, ha utazásról van szó, pontosan tudja, mit akar, s ilyenkor tökéletesen megfogalmazza az álláspontját. Ám egyéb kérdésekben gyakran hezitál, s ha teheti, a többiekre bízza a döntést. Igazság szerint nem különösebben érdekli, hogy mi történik. A szabályokat, az elvárásokat alapból sem kedveli, inkább a felhőtlen örömet keresi.

A Halak nem akar rossz döntést hozni

Ha létezik olyan csillagjegy, amely hajlamos a mártír- és áldozatszerepre, az kétségtelenül a Halak. Furcsa módon akkor a legboldogabb, ha az ellenkezőjét választja a környezte, mint amit ő szeretne. Ilyenkor ugyanis áldozatokat hozhat a másik érdekében, s számára ez különös értékkel bír. Egyébként sem akar rossz döntéseket hozni, ezért örömmel hárítja a ezt a felelősséget. Önzetlen típus, el sem tudja képzelni, hogy ne mások érdekét nézze, s ha a többiek mást szeretnének, nem bánja, ha ahhoz a véleményhez kell csatlakoznia.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top