Horoszkóp

Ez az Ikrek véleménye a többi csillagjegyről. Kit kedvel, és kit nem?

Az Ikrek a legkommunikatívabb csillagjegy. Neki aztán valóban mindenkiről van véleménye. Mivel bámulatos a beszélőkéje, nagyon frappánsan mondja el, amit a csillagjegyekről gondol. Vicces, ugyanakkor tanulságos horoszkóp következik.

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek horoszkóp vélemény csillagjegyekAz Ikrek talán a legkíváncsibb csillagjegy. Mindennek szeretné tudni az okát. Nem véletlen, hogy szívesen és könnyen tanul, folyamatosan gyűjti az információkat. Könnyed, felszabadult, mozgékony típus. Bámulatos egyszerűséggel teremt kapcsolatokat, bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot, mindenkor újabb és újabb témákról beszélget. Nem mondhatni róla ugyanakkor, hogy igazán megbízható lenne, hiszen ő nem mindig tartja be az ígéretét, igaz az is, hogy nem szándékosan teszi. Sokat fecseg, hajlamos a kapkodásra, a felületességre. Ugyanakkor szívesen változtat és változik, amikor úgy hozza az élet. Milyennek látja az Ikrek a többieket? Íme a részletek.

Ezt gondolja az Ikrek a Kosról

bika horoszkóp vélemény kos csillagjegyNos, az Ikrek szerint a Koskifejezetten jó fej és vicces, jókat lehet vele beszélgetni. Viszont a sok kérdés felbosszantja, márpedig én szeretek kérdezni. Könnyen megtalálják a közös hangot, inspirálják, motiválják egymást – egy ideig biztosan.

Ezt gondolja az Ikrek a Bikáról

ikrek horoszkóp vélemény bika csillagjegyAz Ikrek szerint a Bika: unalmaaaaas! Nehézkes, lassú, és képtelenség bármiről is meggyőzni. Pillantok alatt felrobbanok tőle. Jól kijönnek egymással? Egy darabig. Talán.

ikrek horoszkóp vélemény csillagjegyek

Így vélekedik a többi csillagjegyről az Ikrek (Thinkstockphotos)

Ez az Ikrek véleménye a Rákról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp rák csillagjegyAz Ikrek szerint a Rák: aranyos meg kedves is, csak nem tudok mit kezdeni a folyamatos hangulatváltozásaival. Ezt még magamban sem értem… Nem valószínű, hogy a legjobb barátok lesznek, pedig nagyon is tudnák inspirálni egymást.

Ez az Ikrek véleménye az Oroszlánról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Ikrek szerint az Oroszlán túlzottan is magasan hordja az orrát. Viszont imádom cukkolni. Annyira vicces, amikor mindent komolyan vesz, és nem jön rá, hogy csak ugratom. Valójában nagyon is jól elszórakoztatják egymást. Barátként és párkapcsolatban is közös hullámhosszra kerülhetnek egymással.

Ezt gondolja az Ikrek a Szűzről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp szűz csillagjegyAz Ikrek szerint a Szűz: mániákus, kényszeres, zavart. A folyamatos rendmániájával, a – szerinte – praktikus ötleteivel az idegeimre megy. Mindketten merkúri csillagjegyek, vagyis megtalálhatnák a közös érdeklődést és hangot. Mégsem igazán megy nekik. Vagy nagyon jól kijönnek egymással, vagy messze elkerülik a másikat.

Ez az Ikrek véleménye a Mérlegről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp mérleg csillagjegyAz Ikrek így vélekedik a Mérlegről: vele szívesen lógnék együtt, ha nem mindig azzal lenne elfoglalva, hogy áll éppen a haja. Az enyém időnként égnek áll tőle… A két levegős csillagjegy nagyon társaságkedvelő, érdeklődésük sok tekintetben hasonló. Ők azért nagyon könnyen találnak egymásban valódi barátra, társra.

Ezt gondolja az Ikrek a Skorpióról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp skorpió csillagjegyAz Ikrek a Skorpióról igencsak sajátos véleményt alkot. Amikor szóba kerül a neve, csupán ennyit kérdez: Kicsoda? Ők azok, akik valójában jobb, ha messze elkerülik egymást. A Skorpió ugyanis megeszik az Ikreket reggelire

Így nyilatkozik az Ikrek a Nyilasról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp nyilas csillagjegyAz Ikrek szerint a Nyilassal kifejezetten izgalmas lógni. Szívesen utazunk együtt, csak azt nem bírom benne, hogy könnyen felkapja a problémákon a vizet. Szót értenek egymással? Ők mindenképpen.

ikrek csillagjegyek vélemény kapcsolatok horoszkóp

Az Ikrek sosem rejti véka alá a véleményét (Thinkstockphotos)

Ezt gondolja az Ikrek a Bakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyAz Ikrek szerint a Bak az, akit képtelen vagyok megérteni. Mindenen problémázik, mindenből óriási ügyet csinál. Mégis miért olyan nagy baj, ha eltörök egy vázát? Nagyon másként látják a világot, nagyon eltérő értékeket képviselnek. Nem valószínű, hogy valaha is közös nevezőre jutnának egymással.

Ez az Ikrek véleménye a Vízöntőről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyAz Ikrek szerint a Vízöntőnéha kifejezetten zavar. Nem könnyű megfejteni őt, viszont baromi jó vele beszélgetni, és ilyenkor rájövök, mennyire sok bennünk a közös vonás. Könnyedén megtalálják egymással az összhangot, hiszen levegős jegyűek. Igaz és nagyon tartós barátság szövődhet közöttük, hiszen hagyják élni a másikat.

Ezt gondolja az Ikrek a Halakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyAz Ikrek szerint a Halak: hááááát… Folyton álmodozik, követni sem tudom. Nem ő a legjobb társaság. És valóban, ők nem igazán keresik egymás társaságát, mert hosszú távon nem értik meg egymást.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top