nlc.hu
Horoszkóp

Minden nap legyen nőnap a csillagjegyeknek

Erre vágynak nőnap alkalmából a csillagjegyek

Kedveskedni soha nem késő. Ha valamit nem tudsz beszerezni, egy szál virág mellé egy pár soros levélben átadva ugyanakkora hatást érhetsz el – nekünk, nőknek a gesztus sokszor a legfontosabb.

Mikor van nőnap? Valójában mindennap! Mindennap megéljük a szépségeit, magasságait, ugyanígy az árnyoldalát, a mélységeit. De a mai napot, március 8-át az 1857-ben, New Yorkban tüntető nőknek köszönhetjük, akik emberibb munkafeltételeket és magasabb fizetést követeltek, és ezzel a női egyenjogúság kérdésére terelték a figyelmet.
Azóta sokat változott a világ, valahol jobb lett, valahol kevésbé, de egy biztos: a megbecsülésre, tiszteletre és szeretetre éppen úgy vágyunk, mint a férfiak. Ez a nap ugyanúgy csak egy gesztus, mint egy levél, nem ezen az egy napon szeretnénk elismerve lenni. De élvezzük, amit kapunk, és adjuk vissza szeretet formájában: hogy aztán újból kaphassunk.

nő virággal

Boldog nőnapot! / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Nem retten meg a kalandoktól, kihívásoktól. Szereti magát emlékeztetni rá, hogy minden csak az akaraterőn, kitartáson múlik, és másokat is erre ösztönöz. Egy szép termosz a kedvenc italával bármikor feldobja, legyen rajta egy mottó, ami nem csak neki szól: „Bármire képes vagyok!”

Bika (április 20. – május 20.)

Praktikus, határozott, és a világ végéig is elmegy az elveiért. De hajlamos szorongani, hogy vajon képes-e biztonságban tartani a szeretteit? Egy relaxáló masszázzsal megszökhet egy kicsit a világ zajából, és újult erőre kap.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nyüzsgő, pezsgő, szociális lény, aki sokszor két, végletes énje között csapong. Add meg neki a lehetőséget, hogy veled egy kicsit megtalálja a középutat. Egy erdei séta, erdőfürdő feltöltheti őt, és közben hagyd, hogy végre ő öntse ki a lelkét.

Rák (június 22. – július 22.)

Vedd le a válláról a terheket egy kicsit, ennél nagyobb öröm a romantikus lelkét nem érheti. Meglepetésvacsora, meglepetés-bébiszitter: akkor érzi, hogy gondoskodsz róla, ha kiveszed a mókuskerékből. Mellette egy szép színes virágcsokor is örömre deríti, ránézve a kedves pillanatok jutnak eszébe majd.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imád a figyelem középpontjában lenni, és most végképp ne feledkezz meg róla, hogy szavakba öntsd az érzelmeket. Egy finom gyűrű, egy szép kendő, és egy kézzel írott szerelmeslevél a legkeményebb Oroszlán szívét is meglágyítja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A gyakorlatias Szűz mindig keménynek mutatja magát, de mértékkel ő is kapható a romantikára. Várd otthon,de mielőtt megérkezik, a világ legnagyobb rendjével okozz számára meglepetést. Majd vidd el moziba, ami klasszikus húzás, de mégsem mindennapi dolog.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Romantikus és érzéki, és minden törekvést nagyra tart, amivel a kedvében akarsz járni. Ma egy otthoni meglepetésvacsora dobogtatná meg a szívét igazán, rengeteg gyertya lobogó fényével. Ha te főzöl, az végképp azt üzeni neki, bármit megteszel érte.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Legyél titokzatos, és az utolsó pillanatig ne tudja, mit tervezel. Ez már egy ajándék számára, főleg, ha csak a helyszínen derül ki, hogy az első találkozásotok helyszínére viszed! Innentől szabad a pálya, hogy mivel kényezteted.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Rengeteg kalandban lehet vele részed, mégis azt szereti a legjobban, ha megnevettetik. Kedvenc vígjátéka köré szervezz estére programot, fújj fel szív alakú lufikat, és készíts pattogatott kukoricát – amibe ha belenyúl, meglepetés várja…

Bak (december 22. – január 19.)

Praktikus, határozott, és mindig ő irányítja a dolgokat. Most vedd át te az irányítást, és egy érzéki masszázzsal lazítsd el őt. Készíts egy apró hónap-naptárt egy-egy közös fotóval, amit az íróasztalán tarthat: mindig emlékeztesse, tiszteled és fontos neked.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vidd el az illúziók múzeumába, de biztosítsd: az érzéseid nem illúziók. Szereti, ha tiszteletet, elismerést kap, nem romantikus, de ő is örül annak, ha valami különlegeset adsz neki. Néha fejjel lefelé kell nézni a világot, hogy meglássuk a valódi értékeket.

Halak (február 19. – március 20.)

Írj, vagy rajzolj neki egy meghívót egy romantikus hétvégére. Készíts hozzá pontos programot, legyen benne minden, amit szeret. Köszönd meg neki a gondoskodást és szeretetet, adni szeret a legjobban, de élvezi, ha elismerik.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top