A pörgős tűz jegyeket is érinti a tavaszi fáradtság

nlc | 2022. Március 16.
A tavaszi fáradtságnak lelki okai is lehetnek. Érdemes ezzel kezdeni a vizsgálódást, majd ráerősíteni tápláló, vitamindús étkezéssel, és sok-sok mozgással.

A szenvedélyes, pörgős tűz elemű csillagjegyekről azt gondolhatnánk, soha nem merülnek ki. De a tavaszi fáradtság mindenkit érinthet, és ez kiváló alkalom arra, hogy önvizsgálatot tartsunk. Vajon a magunkkal cipelt lelki terhek, vagy a nem megfelelő életmód okozza? A három tüzes jegy így vágjon bele.

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Régi titkok, kapott, és adott sértések rágnak belülről, és már észre sem veszed. Ideje elengedni vagy valóban feldolgozni ezeket az emlékeket! Valójában már elkezdted ezt a munkát, már csak be kell fejezned. Az ébredő természet ereje segíteni fog, hogy jobb önmagad lehess. Sétálj egy parkban, járd az erdőt, fuss vízparton! Óriási megkönnyebbülés lesz túllépni ezeken a terheken, a környezeted is érzékelni fogja a változást.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Erősnek, megtörhetetlennek mutatod magad, így sokszor elfojtod a problémáidat, ne látszódjon rajtad a gyötrődés. Sokan nem is sejtik, milyen terheket cipelsz. Hatalmas szíved van, de a sok elásott probléma megakadályozza, hogy közel kerülj egyes emberekhez. Határozd el magad, és használd a tavaszt ezeknek a gátaknak az elsöprésére. Kezdj meditálni, és keress fel valakit, akinek kiöntheted a szívedet. Családi-, baráti- és párkapcsolatodra is jó hatással lesz. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tavaszi nagytakarítás nálad nem csak a látványról szól, ez egy lelki folyamat számodra. Akkor érzed magad szabadnak, ha a felesleges holmiktól is megszabadulsz. Kezdd el leragasztott dobozokkal, amikben évek óta nem látott lom lapul. Ami használható, ajándékozd el, a szemét menjen a kukába. Érezni fogod, ahogy megkönnyebbülsz. Majd jöhet a takarítás. Az üde és átlátható térben könnyű lesz relaxálnod is! Ünnepeld magad illatos fürdővel, tisztító arcpakolással.

(The Bustle

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version