nlc.hu
Horoszkóp

Tavaszi lakberendezés, ahogy a csillagjegyek teszik

Extrém ágytámlával villog a Vízöntő 

A tavaszi megújulás jegyében a lakásodat is feldobhatod néhány kisebb átalakítással. Játék a színekkel, vagy egy feltűnő darab már egészen új összhatást mutat.

Ha van időd lakberendezési ötletek után kutatni a neten, csodás darabokra bukkanhatsz fillérekért. Ha pedig van érzéked a barkácsoláshoz, saját kezűleg elképesztőn egyedi életteret alakíthatsz ki.

hálószoba szép ágytámla

Fotó: Unsplash

Nyilas – a rattan természetessége

Kedvenced a bohókás, természetközeli életérzés. A rattan mindent megtestesít, amivel olyan hangulatot adhatsz a lakásnak, mintha egy távol-keleti teraszon üldögélnél, a levesedre várva. Ha nagyobb darabokat most nem vágysz beszerezni, pár kosár, ülőke, rajta szuper huzatú párnák, és passzoló takaró, már elég ahhoz, hogy megváltoztassa otthonod hangulatát.

Bak – a föld melegsége

Klasszikus kifinomultság, a hagyományok tisztelete jellemzi stílusodat. Szereted a gyakorlatias lakberendezést, de időnként szeretnéd megújítani lakásod látványát. Keress a föld színeiben pompázó textileket, vagy fából készült, fa erezetű tárgyakat. Néhány szép uszadékfa, a kirándulásokon gyűjtött ág is különleges dísszé válhat nálad.

Vízöntő – egyedi, mint senki más

Szereted, ha felismerhető a környezetedből: itt valaki extrém, egyedi alak lakik! Mindig kell valami új, egy központi darab a lakásodba, aminek a funkción túl szembeötlő a különlegessége. Egy szokatlan ágytámla szuper megoldás. Készíts sima bútorlapra montázst a képregényeidből, vagy fess le furcsa színre egy régi, míves ajtótáblát. Csodájára járnak majd. 

Halak – az óceán kékje hív

Természetesen a víz érzése, hatalmas óceánok és tengerek színei jelentik számodra az igazi otthont. Szerencsére ebben a témában és ezekben az árnyalatokban rengeteg játék lehetősége rejlik. Idén tavasszal valósíts meg egy olyan ötletet, amire mindig vágytál. Applikálj függőágyat, és ragassz hatalmas tengerpart-posztert. A lényeg, hogy te jól érezd magad.

(via thespruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top