nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz újabb adag növénnyel gyarapítja dzsungelét

Ha Skorpió vagy, végre bármit kipróbálhatsz lakásdekorációban

Most tét nélkül próbálkozhatsz az otthonod átrendezésével. Nem jön vendég, és van időd is megszokni az új összhatást.

Nyugodtan vedd elő az összes olyan lakásdekorációs holmit, ami eddig a gardrób mélyén hevert. Lehet, hogy elsőre durva lesz, de most lesz idő kipróbálni: túl sok, vagy csak idő kell hozzá, és imádni fogod.

lakberendezés szobanövények

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Önkifejezés, csupa maximalista és elnagyolt eszközzel – így jellemezhetünk téged idén tavasszal is. Mivel nem is tudod, milyen érzés szerénynek és visszafogottnak lenni, a lakásodban se próbálkozz mással. Ha most ráérsz, fesd nyugodtan arra a rikító színre a falat, amivel már szemezel egy ideje. Küldd el a kedvenc fotódat (magadról!), és rendelj posztert belőle. Ne fogd vissza magad, te is rosszul éreznéd magad tőle.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Imádsz rendes és jó lenni, de van még egy dolog, ami éltet: a felelősség. A szobanövényeid virulnak és sokasodnak, téged pedig a zöld környezet feldob, ahogy neveled őket, az pedig boldoggá tesz. Választhatsz a csillagjegyednek ajánlott növényt, de most online is rendelhetsz. Vagy kikapcsolódásként keress fel egy kertészeti áruházat, hogy gyarapítsd a kollekciót.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Vágyad egy kertes ház, de ha még nem adatott meg, a lakást próbálod kifordítani. Az erkélyed egy dzsungel, és ha már minimális kertkapcsolatod van, abból is csodát varázsolsz. A legapróbb területen is van hely leülni egy kávéra, fröccsre, és ezt a sarkot bármikor tovább dekorálod. Most különböző izzósorokkal dobd fel, nagyon várod a hosszan kiülős estéket!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Itt az idő az enteriőrbe önteni sötét, misztikus lényedet. Fekete textilek, arany: nehéz, szenvedélyes, romantikus életérzés. Most tét nélkül próbálkozhatsz bármivel, ha egyedül vagy, azért, ha kettesben otthon, akkor pedig azért. Amit eddig túlzásnak éreztél, mindent vegyél elő, az összes új párnahuzatot, tavaszi arany díszeket. Ha majd az otthon lesz ismét a hely, ahova a munka és a világ elől menekülsz, itt érezd a legjobban magad.

(via thespruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top