nlc.hu
Horoszkóp

A megfontolt Kos is képes túlköltekezni

Ennek a 4 csillagjegynek könnyen kicsúszik a kezéből a pénz

A pénz életünk egy fontos mozgatórugója. Egyesek azért szenvednek, mert nincs elég, mások kezéből pedig egyszerűen kifolyik, bármennyi is a bevételük.

A csillagjegyed nem árulja el teljes biztonsággal, hogy anyagi jólétben, vagy kuporgatásban lesz részed az életedben. Nagyon tehetős embereket is érhet balszerencse, és anyagi csődben is berobbanhat egy csoda. Ezek csillagjegytől független események, de a személyiséged meghatározza, hogyan állsz a pénzkereséshez, és általában az anyagiak világához.

shoppingoló nő

Fotó: Unsplash

Kos: szenvedéllyel költekezik

Minden képessége megvan, hogy vezető pozícióban legyen, és sikeres az anyagiak terén. Ami az ő gondja lehet, az szenvedélyes természete. Ha nagyon lelkesedik valamiért, ingét-gatyáját képes rákölteni, és a hirtelen ötletek időnként rossz befektetésnek bizonyulnak.

Oroszlán: az a fránya luxus

Imádja, ha minden szempár rászegül, és jó sokat költ arra, hogy mindene meglegyen. Ő is megdolgozik mindenért, amije van, viszont igen hamar el is költi. Luxus ruhák, testápolás, imádja a wellnesst, és a drága utazásokat is. Amíg annyi jön be legalább, mint ami kimegy, nem lehet gondja.

Nyilas: a pénz nem számít

Próbál úgy élni, hogy az élet kizárólag élményekről, mókáról és gondtalanságról szóljon. Vagy életművészként oldja ezt meg, és kanapé-szörföl egy távoli tengerparton, vagy időnként bezsebel egy összeget, amit aztán az élet élvezeteire és a barátaira költ. Az élet rövid, kár aggódni!

Halak: nem érzi az anyagiak súlyát

Természetesen azt ő is megérzi, ha valamire nem telik, de valahogy mindig előbbre kerülnek az álmai, a művei, vagy éppen a gondoskodásra szoruló emberek, állatok. Sokszor nem képes egyensúlyban tartani a fantáziavilágot és a valóságot, ilyenkor úgy csusszan ki a pénz a kezei közül, mintha sosem létezett volna.

(via PinkVilla)

Ez is érdekelhet pénzen ülő figura Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top