nlc.hu
Horoszkóp

Naiv csillagjegyek

4 csillagjegy, akiket nagyon könnyű átverni

A mai világban naivnak lenni nem a legszerencsésebb dolog. Bizonyos csillagjegyek mágnesként vonzzák az őket átverő embereket.

Ha valaki hiszékeny, könnyen megtalálhatják az olyan emberek, akik kihasználják, manipulálják. A naivitás rendkívül sebezhetővé teszi a következő csillagjegyeket.

Nő és férfi az ágyban telefonnal

Nagyon hiszékenyek
(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák túlságosan érzékeny és érzelmes lény. Mindenkivel együtt érez, akivel csak találkozik, de tény, hogy cserébe másoktól is ugyanilyen támogatást és empátiát vár el. Hisz abban, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, és őszintén hisz az ártatlanság vélelmében.

Nyilas

A Nyilas könnyen a szívébe zár szinte bárkit. Rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot, és nem sokat gondolkodik, mielőtt vakon megbízik az emberekben, és energiát, időt szán rájuk.

 Az ő hitvallása szerint minden ember eredendően jó.

Bak

A Bakokat hiába figyelmeztetik, szintén hajlamosak könnyen megbízni az emberekben, és hisznek a nekik tett hamis ígéretekben. Mindig hajlandóak második esélyt adni az embereknek, emiatt pedig gyakran összetörik a szívük.

Halak

Halak csillagjegyűeknek meggyőződésük, hogy mindenkiben van egy kis rejtett jóság. Idealista és optimista lelkek, akiket könnyen manipulálnak és megtévesztenek olyan emberek, akik úgy tesznek, mintha kedvelnék őket, miközben csak érdekből vannak velük.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top