nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, mint szobatársak

4 csillagjegy, akik a legegyüttműködőbb és legsegítőkészebb szobatársak

Egy segítőkész, együttműködő szobatárs maga az álom. Megnézzük, melyik az a négy csillagjegy, akik képesek erre.

Egy jó, megbízható szobatárs a mindennapokat is könnyebbé teheti. A következő csillagjegyek kitűnő szobatársak.

A legmenőbb szobatárs csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok lesznek az elsők, akik észreveszik, ha ideges vagy, és mindent megtesznek, hogy felvidítsanak. Nagyon bőbeszédűek tudnak lenni, így rengeteg történettel lennél ellátva. Szeretik meghallgatni a problémákat, és érdekes megoldásokkal is elő tudnak rukkolni.

Vízöntő

Ha szereted a személyes teret, és nem szeretnél egy olyan szobatársat, aki egész nap a nyomodban van, akkor a Vízöntő a tökéletes lakótárs a számodra. Nem jelent neki problémát megosztani a kozmetikumait, a ruháit, sőt, akár pénzt is kölcsönadnak, hogy segítsenek egy rossz napodon. Nem kíváncsiskodnak, gyakorlatilag láthatatlan szobatársak.

Oroszlán

Ha szeretnéd színessé varázsolni a mindennapjaid, akkor egy Oroszlán szobatárs a neked való! Ismeri a város legmenőbb helyeit, és minden csínyben a partnered lesz. Az albérlet vagy kollégiumi éveknek egy unalmas pillanat nem lesz egy Oroszlán jegy szülöttel.

Mérleg

A Mérleg szobatársak igazi áldások, mert bár félénknek és konzervatívnak tűnnek, hűséges barátok lehetnek, akik nem avatkoznának bele az életedbe, mégis csendes támogatást nyújtanak neked. Gondoskodnának rólad, ha beteg vagy, segítenének az órai feladatokban, és még egy vállat is nyújtani fognak, ha épp rossz passzban leszel.

via

(Nyitókép: Getty Images/ Dougal Waters)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top