nlc.hu
Horoszkóp

Szerelem tavasszal

Ennek a 3 csillagjegynek meghozza a tavasz a szerelmet

2022 tavasza lesz a legromantikusabb évszak három csillagjegy számára, ami új izgalommal és lendülettel tölti szerelmi életüket.

A következő három csillagjegynek valósággal felpezsdül a szerelmi élete 2022 tavaszán. Lássuk, kik lesznek a szerencsések.

Szerelem tavasszal beköszönt ezeknek a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images

Kos

Tüzes jegyként a Kos természeténél fogva hajlamos a függetlenségre, de ebben az időszakban megfogod találni az egyensúlyt a függetlenség és az egymásrautaltság között. Ne feledd, csak azért, mert mindent megtehet egyedül, nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg kell tennie. A kapcsolataid arra szolgálnak, hogy támogassanak téged, és sokkal szórakoztatóbb az élet úgy, ha van melletted valaki, aki törődik veled.A tavaszi időszakban kopogtat a szerelem az ajtón, nyiss hát neki ajtót!

Mérleg

Vond be a barátaidat is a párkeresésbe, hiszen valaki már találkozott a pároddal. Valaki talán jól ismeri őt, és hamarosan bemutatja neked. Járj nyitott szemmel, mert sosem lehet tudni, mikor botlasz bele az igaziba. A tavasz és csillagok pedig úgy állnak, készen állsz a szerelemre.

Nyilas

Most itt a tökéletes alkalom, hogy megtervezz néhány szórakoztató randevút, belevágj egy váratlan kalandba, és valóban megengedd magadnak, hogy élvezed valaki társaságát anélkül, hogy a jövőt illetően aggódnod kellene. A tavasz valami új és izgalmas kezdésről szól, ezért mindenképp jegyezd fel magadnak!

via

(Nyitókép: Getty Images/Habitante Stock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top