nlc.hu
Horoszkóp

Bikával kompatibilis csillagjegyek

4 csillagjegy, akik kompatibilisek a Bikával az ágyban

A Bika egy érzéki csillagjegy, ezért a szex a kapcsolat egyik legfontosabb eleme lehet számukra.

A Bika csillagjegy szülöttei előszeretettel élik meg az intimitást. Érzelmileg erősek, mindig olyan társra vágynak, aki kihívást jelent a számukra. A Bika számára a szex és a szerelem örökre összefonódik.

A következő csillagjegyek remekül működnek az ágyban a Bikával.

Bika és a csillagjegyek kapcsolata

Fotó: Getty Images

Skorpió és Bika

A Bika azon kevés csillagjegyek egyike, amely a Skorpió intenzitásával és mélységével is felér anélkül, hogy a Skorpiónak vízjegyként gyakorolt érzelmi hatása lenne. Nagyon jól működnek tehát együtt az ágyban, ehhez kétség nem fér.

Rák és Bika

A Bika számára a szex az élvezetről szól; a Rák számára a szex az intimitásról szól. A Bika és a Rák szexuális kompatibilitása jó, mert a Bika leginkább az érzékszervekre koncentrál az ágyban, addig a a Rák az érintésre. Ez a kettő pedig jól kiegészíti egymást.  

Szűz és Bika

Hasonlóan, reálisan viszonyul a két csillagjegy az élethez, így valószínűleg azonnal megtalálják a közös hangot az ágyban is. A Szűz megbízható és őszinte embert keres. Mivel a Szűz az elképzelhető legszelídebb módon tud csatlakozni a szexualitás világához, és ezt a Bika meg is tudja adni neki, így egészen izgalmas találkozásnak lehetnek részei az ágyban a jegy szülöttei.

Mérleg és Bika

A Mérleg, amit a Bak mellett szintén a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója ural, az érzékiségről és a romantikáról szól. Sem a Bika, sem a Mérleg nem akar csalódást okozni égi istennőjüknek, a Vénusznak. Amikor vágyaik egyesülnek, kétséget kizáróan megteremtik a szexuális harmóniát.

via

(Nyitókép: Getty Images/Jamie Grill)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top