nlc.hu
Horoszkóp

Így csókolnak a határozott föld csillagjegyek

Ne lepődj meg, ha a Bika nem csókol meg az első randin!

Kicsit merevnek és földhöz ragadtnak ismerjük a föld csillagjegyűeket. De vajon akkor is ilyenek, amikor eljön az első csók ideje?

Kicsi a valószínűsége, hogy már az első randevún vadul csókolózni fogsz a föld jegyű partnereddel. Nem azért, mert ilyen ódivatúak, de mindhárman szeretik megadni a módját, és kivárni a megfelelő pillanatot. Azaz ne aggódj, nem veled van probléma: élvezd ki a várakozás csodás izgalmát!

csókolózó pár

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Amilyen határozott és törtető az élet számos területén, az érzelmi életben kifejezetten visszafogottan, türelmesen halad. Finom lépésekkel építi föl a kapcsolatot, nem csoda, ha néhány randi után fülig szerelmes leszel belé. Nem játszmázik, ő ilyen: szereti lassan kiélvezni az érzéki örömök minden percét. Az első csóknak meglesz a pontos ideje és helye, ráadásul emlékezetes lesz: finoman és lágyan, de szenvedélyesen fog megcsókolni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Amilyen rendezetten szereti maga körül a világot, olyan meglepő lesz a csókolózásban, szexualitásban megjelenő kreativitása. Elsőre azt gondolnád, kiválasztottad egy karót nyelt, szigorú alak, aki kiszámítható lesz a testi örömökben. Örömmel konstatálod majd, hogy szinte egy másik énje bukkan elő. Tele meglepetéssel, kísérletezéssel és mohó izgalommal.

Bak (december 22. – január 19.)

Ő lesz a kiszámítható csókmester: de nem abban, hogy miként teszi, hanem mikor és hol. Előbb csókol kezet az utcán, mintsem csókolózásban forrjon össze veled. Azt megtartja otthonra, amikor szenvedélyesen és nagy hévvel közelít. Mindig üde és friss lesz a lehelete, nagyon ad a rendezettségre és részletekre. Ő lesz a vezető fél, te nyugodtan add át magad neki – ő akar meghódítani a csókjaival, te pedig csak élvezd a csábítást.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top