nlc.hu
Horoszkóp

Túlköltekező csillagjegyek

Csillagjegyek, akik többet költenek, mint amennyit keresnek

A következő csillagjegyek gyakran esnek abba a hibába, hogy tovább nyújtózkodnak, mint ameddig a takarójuk ér. Te köztük vagy?

A túlköltekezés egyikünk számára sem ismeretlen fogalom. A következő csillagjegyek azonban folyamatosan bajban vannak a pénzügyi dolgaikat illetően.

Költekező csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos hajlamos kiadásait nem a számlák befizetésére költeni. Mindig halogatja a függőben lévő számláinak a befizetését, amit általában a következő hónapra hagy. Gyakran vesznek fel kölcsönöket, hogy lépést tudjon tartani életmódjával, és bár sokszor bajban van, mégsem jut az eszükbe a kiadások csökkentése.

Bika

Felelősségteljesek és megbízhatóak, de a Bika csillagjegy szülöttei szeretnek jól élni. Imádják az életet a jó ételektől a márkás ruhákig. Nem engednek a luxus dolgaikból, ezért mindig többet költenek, mint amennyit keresnek.

Ikrek

Sok Ikrek hisz abban a filozófiában, hogy csak egyszer élünk, ezért mindent megtesznek, hogy olyan dolgokra költsék a pénzüket, amiket imádnak. Magukra, a barátokra és a családra is költenek, így nem spórolnak meg annyit, amennyit havonta költenek. Emiatt pénzügyi helyzetük kevésbé stabil.

Szűz

A Szüzek gondosan megtervezik minden kiadásukat, és betartják minden kötelezettségüket; azonban gyakran hajlamosak túlzásba esni, mivel úgy gondolják, megérdemlik, hogy kényeztessék magukat. Gyakori költekezésük miatt gyakran kevés készpénz van a kezükben.

Ez is érdekelhet ejtőernyősök Megnézem

via

(Nyitókép: Getty Images/andresr)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top