nlc.hu
Horoszkóp

Nem gondolnád, hogy a határozott Bak mennyit stresszel

Ezek a csillagjegyek folyton szoronganak

Folyton azon kapod magad, hogy szorongás tör rád a semmiből? Lehet, hogy egyike vagy a négy csillagjegynek, aki erre a leginkább hajlamos!

A félelem, a stressz, a szorongás az élet velejárója, hiszen az evolúciós célja volt ezeknek az érzéseknek. A velük járó hormonális hatások a túlélésre készítették fel a szervezetet, amire manapság már egyre kevésbé van szükségünk, mégis, egyre több ember szorong.
Ha te is közéjük tartozol, használd ki a tavaszi napsugarakat, hogy a szervezeted egyensúlyba kerüljön, és az sem árt, ha elmélyülsz a horoszkópodban. Az asztrológia választ adhat az okokra is, így sokkal szebbnek láthatod az életet.

ejtőernyősök

Fotó: Unsplash

Vízöntő: a világ gondjai stresszelnek

Vízöntőként alapvetően hajlamos vagy a félelemre. Megrettent az ismeretlen, pedig nem vagy gyáva, és kreativitásodat mindig használhatod. Viszont a világ gondjaitól is szorongsz: mi lesz az emberiséggel és a természettel a jövőben? Figyelj a mára, és kövess el minél több jót!

Oroszlán: meg akarsz felelni

Szeretsz a középpontban lenni, és közben jó királyként gondoskodni a népedről. Akár a családodról van szó, akár a baráti körödről, mindenkinek szeretnél megfelelni. A hiúság a legkevesebb, te szeretnél biztonságot és kényelmet adni. Próbáld ezt elengedni, hidd el, a szeretet ugyanannyit ér.

Bak: érzékeny belsődet takargatod

Határozott vagy és céltudatos. Sokan nem is sejtik, milyen érző szív dobog belül. Két dolog miatt stresszelsz: hogy elérd a kitűzött célokat, és hogy ki ne derüljön, milyen gyengéd tudsz lenni. Pedig emiatt még többre tartanak majd. Apránként fedd fel érzékeny oldalad, még sikeresebb leszel.

Kos: zavar, ha rosszul ítélnek meg

Egyesek ridegnek tartanak, mert keményen hajtasz, mindig összpontosítasz. Ösztönözni, segíteni akarsz másoknak, a gyermekeidet, kollégáidat is önállóságra buzdítod: a legjobbat akarod nekik. Attól stresszelsz, hogy kritika ér, mivel a keménységedet sokan félreértik. Engedd el a füled mellett, és bízz magadban!

(via PinkVilla)

Ez is érdekelhet nő az erdőben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top