nlc.hu
Horoszkóp

Ezért félnek a víz jegyűek a jövőtől

A Rák a szerettei elvesztésétől szorong

Számos módszer foglalkozik azzal, hogy a jelenben élj, tudatosan legyél jelen az életedben. Bármilyen módszerrel teszed, ez az egyetlen út, hogy ne sötét helynek lásd a jövőt.

A stressz, a szorongás akkor ragadja el az embert, ha folyton olyan dolgokon rágódik, amik már megtörténtek, vagy még nem történtek meg. De a jelenben egyiken sem tudunk változtatni. Minden csillagjegynek megvan a maga mumusa, amitől félelmetesnek tartja a jövőt.

nő az erdőben

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Szorongásod legfőbb oka, hogy semmi nem tart örökké. Elalvás előtt bevillan, hogy a szeretteid egyszer meghalnak, ahogy te is. Vagy esetleg a barátaidat elsodorja mellőled az élet, ahogy régi iskolástársak felnőve elköltöztek, távoli országba kerültek. El kell fogadnod, hogy minden véges, a jövőbeli dolgok pedig egyáltalán nem biztosak. Minél jobban szeretnéd megragadni a jövőt és magadhoz szorítani, hidd el, annál jobban semmivé foszlik. Engedd el, és gondoskodj a jelenről!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Míg a Mérleg legnagyobb félelme a testi változás, számodra ez a mentális képességek elvesztése. Látod magad körül a feledékeny időseket, és rettegsz, hogy egyszer neked is tönkremegy a memóriád. Nem akarsz elbutulni, elfelejteni dolgokat. Nem akarod elveszíteni azt, ami most vagy, a gondolataid és az élményeid által. Egyetlen dolgot tehetsz: élj olyan egészségesen, ahogy csak tudsz. Közben pedig dolgoztasd az agyadat, tartsd magad frissen, teljes erővel.

Halak (február 19. – március 20.)

A jövő bizonytalansága aggaszt. A múlt megnyugtat, azon változtatni nem lehet. A jelenedet is látod. De mi van a jövőben? Fogalmad sincs. Ha erre gondolsz, úgy érzed, bekötött szemmel tapogatózol egy idegen helyen. Azzal nyugtatnak a barátaid, hogy készülj fel a kiszámíthatatlanra – mintha ez lehetséges volna! A jövőt szeretnéd ismerni, hogy arra készülhess. Hogy tudd előre a rossz dolgokat. De ezért szorongsz: nem a jövőbeli jó dolgokra koncentrálsz. Erre összpontosítsd, állítsd át magad. A pozitív gondolkodás megtanulható.

(via thoughtcatalog)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top