nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen gyerekei lesznek 3 csillagjegy párosnak

Csillagjegy párosok, akiknek szuper gyerekeik lesznek

Természetesen minden gyerek egyedi és csodálatos. Leendő szülőként azért mindig furdal a kíváncsiság: mit várhatsz gyermekvállalástól?

A legfontosabb, hogy a gyermeked egészségben és szeretetben nőjön fel. A közös boldogságotok nem azon fog múlni, hogy miben vagytok a legjobbak, hanem hogyan élitek meg a közös perceket. Egy biztos: minden időszak elképesztő gyorsan elmúlik, használd ki, és tölts minőségi időt vele, és együtt, családként.

olvasó kislányok

Fotó: Unsplash

A Bika és a Mérleg csemetéje egy stílusikon lesz

Ők ketten imádják a finom, szép, művészi holmikat. Egy kettesben töltött, laza vacsora asztala is élmény a szemnek, a lakásukról nem beszélve. Remek stílusérzéküket természetesen kiélik a gyermek érkezésekor is. A legjobban öltözött csemete lesz az oviban és később is, hamar belejön is a színek, anyagok társításába. Ez a két szülő mindig a legjobbat akarja megadni neki.

A Szűz és a Bak utódja nagy dolgokra hivatott

A két maximalista csillagjegy nagyon odafigyel a gyereknevelésre. Szinte tudományos alapokon, de nagy szeretettel és gondossággal építgetik a gyerekük személyiségét. Okos, önálló és gondolkodó lesz, aki mindig tudja, hogyan és mit kell lépnie. Szorgalmas lesz, de nem törtető, taposó. Együttműködő-készsége és pozitív személyisége miatt nagy sikerekre hivatott, a szülők büszkék lesznek rá.

A Rák és Kos gyermeke szárnyalni fog

Soha nem lesz gondja a kommunikációval, aki ennek a két csillagjegynek a gyermekeként lát napvilágot. Rengeteget mesélnek neki, sokat beszélgetnek vele, és hamar megtanulja: bármit elérhet az életben, amit csak szeretne. Mindenben támogatják őt, bátran kísérletezhet. Szabad szellemű, bátor és hatalmas szívű ember nevelkedik. Ő is boldog lesz az életben, és a szülők is boldogan nézik, ahogy meghódítja a világot.

(via relrules)

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top