nlc.hu
Horoszkóp

Húsvét és a csillagjegyek

Így állnak a húsvéthoz az egyes csillagjegyek

A húsvéti ünnepeket sokan sokféle dolog miatt kedveljük, nézzünk meg most egy csillagjegyek szerinti csoportosítást.

Kos 

Ha a Kos vallásos családban nőt fel, akkor nagy eséllyel ma is tartja a hagyományokat, hogyha nem, akkor az ünneplés rész valószínűleg kevésbé érdekli, inkább annak örül, hogy végre van ideje kint lenni a természetben, sétálni, túrázni. 

Bika 

A Bikának tetszenek az ünnepléshez kapcsolódó szokások, szívesen csinosítja, öltözteti tavaszi díszbe az otthonát. Ezen kívül a húsvéti menü, és nem utolsósorban az ilyenkor szokásos édességáradat sem hagyja hidegen, alig várja, hogy minden finomságot megkóstolhasson. 

Ikrek 

Az Ikrek egyfajta társasági eseményként tekint az ünnepre. Alig várja, hogy jó sok emberrel találkozzon és beszélgethessen, a családtagoktól kezdve, a barátokon át a távolabbi ismerősökig. Még locsolkodni is szívesen elmegy a jó társalgások kedvéért. 

Csillagjegyek és a Húsvét

(Fotó: Getty Images)

Rák 

A Rák azt szereti ilyenkor a legjobban, hogy végre együtt ünnepel az egész család, az összes generáció, ő nagyon élvezi ezeket az alkalmakat, és mindent megtesz, hogy mindenki jól érezze magát, sokat készül, süt, főz, gondoskodik. 

Oroszlán 

Az Oroszlán annak örül, hogy végre a szerettei körében lehet, nem biztos, hogy tartja magát az ünnepi hagyományokhoz, inkább arra figyel, hogy végre kikapcsolódhasson, és a körülötte lévők is jól érezzék magukat. 

Szűz 

A Szűz hagyománytisztelő alkat, nagy eséllyel tartja a hagyományokat, és igyekszik mindenben részt venni, a vallási résztől kezdve a takarításon és a főzésen át a népszokásokig. Ha hölgyről van szó, a tojásfestést különösen kedveli, ugyanis szeret alkotni. 

Mérleg 

A Mérleg is szívesen kiveszi a részét a díszítgetésből, de ami még fontosabb a számára, hogy a szeretteivel együtt lehessen és, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Ha ez sikerül, a Mérleg nagyon boldog. 

Skorpió 

A Skorpiónál hangulatfüggő, hogy hogy áll a húsvéthoz, ha olyan kedve van, a vallásos megközelítést választja és mindent megtesz, hogy méltóképpen ülje meg az ünnepet. De az is lehetséges, hogy az egész éppen teljesen hidegen hagyja. 

Nyilas 

A Nyilasnál is hangulatfüggő, ha elkapja a lelkesedés, teljes erőbedobással éli a húsvéti hagyományokat, ha nem, akkor a húsvétolás helyett inkább azzal foglalkozik, ami éppen mélyebben foglalkoztatja 

Bak 

A Bak, mint mindenből, a húsvéti hosszú hétvégéből is szeretné kihozni a legtöbbet. Tervet készit, hogy legyen idő a családi programokra és a kikapcsolódásra is, és minden a lehető leggördülékenyebben tudjon menni. 

Vízöntő 

A Vízöntőt nem igazán mozgatják meg a hagyományok, inkább annak örül, hogy végre van egy kis ideje, amit valószínűleg a szabadban tölt el, de semmiképpen nem olyan helyen, ahol sokan vannak és zavarnák őt a kikapcsolódásban. 

Halak 

A halak sodródik az árral, úgy áll a húsvéti ünnepekhez, ahogy a körülötte lévők állnak. És minden helyzetben jól érzi magát, akkor is, ha családi összejövetel, vagy kirándulás van, és akkor is, hogyha éppen nincs is ünnepi hangulat. 

(Nyitókép: Getty Images/Maryna Terletska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top