nlc.hu
Horoszkóp

A Kos 3 legidegesítőbb tulajdonsága

A Kos 3 legidegesítőbb tulajdonsága

Minden csillagjegynek, így a Kosnak is vannak roppant bosszantó tulajdonságai, tekintsük át, mik ezek.

Nemrég szó volt a Kos legpozitívabb tulajdonságairól, mivel az éremnek mindig két oldala van, most következzenek a legidegesítőbbek, amik egyébként sokszor pont a jó tulajdonságokból fakadnak. Nézzük, mik ezek.

Kos legidegesítőbb tulajdonsága

(Fotó: Getty Images)

Goromba és lobbanékony

A pozitív tulajdonságoknál említettük a Kos őszinteségét. Nos, néha túl őszinte, és esetleg a kelleténél nyersebben fejezi ki a dolgokat, ami sokakat érzékenyen érinthet. Emellett könnyen kijön a sodrából, és, ha valami nem tetszik neki, hamar hevesen reagál, például felemeli a hangját.

Makacs és eltántoríthatatlan

Ha a Kos kitalál valamit és azt el akarja érni, nem foglalkozik semmi mással, sem tényekkel, sem mások véleményével, csak megy a saját feje után és közben ráadásul minden mást háttérbe szorít, így sokszor még önzőnek is tűnhet.

Türelmetlen

Tűzességéből kifolyólag mindent azonnal akar. Nagyon türelmetlen, akár mindennapi szituációkban is, mint például a közlekedés, vagy a bevásárlás. Ha várni kell, szinte mindegy, hogy csak kicsit vagy sokat, az nagyon bosszantja, és érvénybe lép az első pont: goromba és lobbanékony lesz.

Ez is érdekelhet Kos csillagjegy Megnézem

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top