nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg teliholdról

5 dolog, amit érdemes tudnod a Mérleg teliholdról

Nézzük, mit érdemes tudni róla!

Április 16-án telihold lesz a Mérleg jegyében. Ha csak ránézünk a fényesen izzó holdkorongra, akkor is érezzük, hogy a telihold egyfajta felfokozottságot, beteljesedést, csúcspontot jelöl. De mit eredményez az, hogy a Mérleg jegyében van?

Fókuszban az emberi kapcsolatok

A Mérleg jegyhez tartoznak az emberi kapcsolódásaink, párkapcsolataink, együttműködési hajlandóságunk. Ezek a témák biztos, hogy előtérbe kerülnek Mérleg telihold idején.

Egyensúly téma

A Mérleg az egyetlen tárgy az asztrológiai jegyek közül, és mint tudjuk mérésre, egyensúlyteremtésre való. Ez az időszak tehát kiemelten alkalmas arra, hogy egyensúlyt teremtsünk az életünk azon területein, amiken esetleg még nem sikerült.

Telihold a Mérleg havában

(Fotó: Getty Images/Manuel Breva Colmeiro)

Megfelelési kényszer

Ez is az egyensúly témához kapcsolható, a Mérleg energia sokszor úgy próbál harmóniát teremteni, hogy önmagát háttérbe szorítja másokhoz képest, de ez nem a jó megoldás, a Mérleg telihold ezekre a helyzetekre is rávilágít.

Felfokozott helyzetek

Mit csinál a telihold? Fényt ad, és ezzel rávilágít olyan dolgokra, történésekre, vagy akár a tudat alattiban zajló eseményekre, amiket fontos meglátnunk, ez pedig sokszor felfokozott helyzeteket eredményezhet.

Gyógyulás

A felfokozott helyzetek okozhatnak káoszt, de tudnunk kell, hogy ez nem rossz dolog, a gyógyulás útján való elindulás fontos lépése, hogy előkerülnek a sokszor magunk elől is rejtegetett nehéz témák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top