nlc.hu
Horoszkóp

Megbocsájtó csillagjegyek

4 csillagjegy, aki azonnal bocsánatot kér egy heves vita után

Vannak, akik hosszú órákon, sőt, napokon át haragszanak párjukra egy-egy vita után, és vannak, akik azonnal megbocsátanak.

A következő csillagjegyek szeretik úgy álomra hajtani a fejüket, hogy minden rendben van körülöttük. Nem szeretik a feszültségeket, így ha egy vita ki is tör, szeretik hamar elsimítani.

Csillagjegyek, akik bocsánatot kérnek a partnerüktől

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek utálják a hosszú beszélgetéseket, amelyek vitává fajulhatnak. Tehát, hogy megóvják lelki békéjüket és az idejüket, akkor is bocsánatot kérnek, ha ezt nem gondolják komolyan.

Rák

A Rákok hajlamosak elkerülni a konfrontációt, és megkerülik a valódi problémát. Ha azonban vitába keverednek a párjukkal, családtagjaikkal, többre értékelik a kapcsolatot, mint magát a vitát. Ezért megpróbálnak hidat építeni a másik felé, és gyorsan bocsánatot kérve helyrehozni a dolgokat.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei egyáltalán nem szeretik felbosszantani a párjukat. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Bika nem gondolkodik kétszer, mielőtt bocsánatért könyörög. Harmonikus házasságra törekednek, és ennek érdekében mindent megtesznek, hogy az így is legyen.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy szülöttei hajlamosak alaposan megválogatni szavaikat a vitában, hogy ne bántsák meg partnerüket. Inkább megőrzik a békét, mint mindig igazuk legyen, ezért gyakran megegyeznek abban, ha nem is értenek egyet partnerükkel, inkább bocsánatot kérnek, csak a vitának legyen vége.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akikből a legjobb férjek válhatnak Megnézem

(Nyitókép: Getty Images /Francesco Carta fotografo)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top