nlc.hu
Horoszkóp

Humoros csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek vannak a legjobb humorérzékkel megáldva

A legjobb gyógymód mindenre, az a nevetés!

Ha tudni szeretnéd, kivel töltsd az időd, ha rossz napod van, ne keress mást, mint a legjobb humorérzékkel rendelkező csillagjegyeket: Ikrek, Oroszlán és a Szűz.

Humoros csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek humorának még a legkonzervatívabb emberek sem tudnak ellenállni. Ők az a fajta emberek, akik annyira viccesek, hogy meg sem kell próbálniuk viccesnek lenni, egyszerűen azok. Néha jogosan össze vannak zavarodva, hogy miért nevet mindig mindenki rajtuk. Egy Ikrek számára teljesen normális a viccelődés, a humor úgymond zsigerből jön, de mindenki más számára óriási poén.

Oroszlán

 Egy Oroszlán a legjobb módon képes megnevettetni az egész publikumot, egészen gyomorfájásig.  Míg egy átlagembernek bizonyos nevetséges dolgok túl kínosak, hogy megcsinálják, az Oroszlánnak nincs vele gondja, és ezért olyan viccesek.

Szűz

Bár lehet, hogy nem rendelkeznek a legnyilvánvalóbb humorérzékkel, amely automatikusan magukra vonja a figyelmet, de ők azok az emberek, akik a megfelelő pillanatban mondják el a megfelelő megjegyzést, és mindenki leesik a székről a nevetéstől.

 

(Nyitókép: Getty Images/ Tim Robberts)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top