nlc.hu
Horoszkóp

Randizás a Szűz csillagjeggyel

3 dolog, amit tudnod kell, ha a Szűz csillagjegyű férfival randizol

A Szűz csillagjegyet általában finnyásnak és túl kritikusnak tartják. De ez nem egészen így van.

A Szűz csillagjegy szülöttei  ugyanolyan kritikusak önmagukkal szemben, mint másokkal szemben. De milyen velük randizni?

Randizás Szűz csillagjeggyel

Fotó: Getty Images

Munkamániások

Amikor egy Szűzzel randevúzol, elengedhetetlen, hogy megértsd, milyen fontos számára a munkája. Ha hétvégén dolgozniuk kell, ne szervezz randit, mert úgyis a munkát választja. Egy Szűz folyamatosan keresi azokat a módszereket, amelyekkel szebbé teheti környezetét, épp ezért fontos számára a pénz.

Kíváncsiak

A Szüzek nem a legmerészebb emberek, de nagyon érdekli őket a világ, az élet és az emberek. A Szüzek arra ösztönöznek, hogy utazz a világban, nem csak fizikailag, hanem intellektuálisan, érzelmileg is.

Szükségük van a magánszférára

A Szüzek kissé introvertáltak lehetnek, és nem mindig boldogulnak a sok társadalmi interakcióval. Földhözragadt jellemük miatt munkába vagy projektekbe temethetik magukat, amíg nem tudnak feltöltődni egy újabb kapcsolatban. Amikor egy Szűznek szüksége van egy kis egyedüllétre, akkor fontos, hogy hagyjuk elmélyülni a saját kis világában. Ne erőltessük a randit, keressünk B megoldást.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Morsa Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top