nlc.hu
Horoszkóp

Szűz csillagjegy elcsábítása

Így csábítsd el a Szűz csillagjegy szülötteit!

Egy Szűz csillajegyben született ember keltette fel az érdeklődésedet? Elmondjuk, hogyan érheted el, hogy viszonozza.

Törekedj a legjobbra!

A Szüzek maghatározó tulajdonsága, hogy perfekcionisták. Az élet minden területén, önmagukkal és másokkal szemben is kifejezetten magasra teszik a lécet. Ha azt látják, hogy te is a tökéletesre, vagy legalábbis a lehető legjobbra törekszel és odafigyelsz a részletekre is, azzal lenyűgözheted őket. Még akkor is, ha az adott dolog épp mégsem sikerül hibátlanul, a Szűz értékelni fogja az erőfeszítéseidet.

Kérj tőle segítséget!

A jegy szülöttei rendkívül segítőkészek, szeretik hasznosnak érezni magukat, ez pedig leginkább akkor teljesül, ha segítő kezet nyújthatnak valakinek. Az egyik legegyszerűbb módja, hogy felhívd magadra a figyelmét, ha segítséget kérsz tőle valamiben. Ezzel pozitív érzéseket keltesz benne saját magával és veled szemben is.

Szerelmespár

Fotó: Getty Images

Beszélgess!

A Szűz jegyében született emberek általában intellektuális beállítottságúak. Szeretik bővíteni az ismereteiket, szélesíteni a látókörüket és élvezik a tartalmas beszélgetéseket. Esetükben valóban igaz, hogy intelligenciáddal, a műveltségeddel és a személyiségeddel sokkal mélyebb benyomást tehetsz rájuk, mint pusztán a külsőddel. 

Légy következetes megbízható!

A jegy szülöttei nagyra tartják a következetességet és a megbízhatóságot. Ha megmutatod ezeket a tulajdonságaidat, például úgy, hogy valóban lehet rád számítani, és amit ígérsz, azt mindig betartod, azzal bizalmat és egyben vonzalmat is kelthetsz a Szűzben.

Ne drámázz!

A Szüzeket taszítják az erőteljes érzelmek és a túl szélsőséges megnyilvánulások. Ha ilyeneket tapasztalnak, inkább menekülőre fogják. A jelenlétében lehetőleg kerüld a felesleges drámákat és a feltűnősködést! Zavarba hozni – különösen mások előtt – pedig szintén nem ajánlatos, még viccből sem, az ilyesmivel ugyanis szintén elijesztheted.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top