nlc.hu
Horoszkóp

Tévhitek a szűz csillagjegyről

5 tévhit a Szűz szülötteiről

Hogy a Szűz jegy szülöttei ridegek, túlzottan kritikusak és fösvények lennének? Ez csupán a látszat.

 # 1. tévhit: Túlzottan kritikusak

A Szüzek nagyszerű analitikus gondolkodók és született perfekcionisták. Gyakran azokat a részleteket és hibákat is észreveszik, amelyek másoknak fel sem tűnnek. Emiatt tűnhetnek túlzottan kritikusnak vagy ítélkezőnek.  A jegy szülötteinek ugyan valóban magasabban van a mércéje az átlagnál, azonban általában nem mások felett ítélkeznek, ugyanis túlságosan lefoglalja őket, hogy önmaguk legkeményebb bírái legyenek. 

 # 2. tévhit: Ridegek

Jellemző rájuk, hogy bizalmatlanul, tartózkodóan viselkednek, emiatt sokszor ridegnek, sőt prűdnek bélyegzik őket. Távolságtartásuk hátterében azonban legtöbbször az önbizalomhiány és önértékelési problémák állnak. Úgy tekintenek magukra, mint egy befejezetlen projektre. Emiatt lassan nyílnak meg mások felé, és nehezen fejezik ki a valódi érzelmeiket.

Szűz csillagjegy

Fotó: Getty Images

 # 3. tévhit: Képtelenek kikapcsolódni

A jegy szülöttei munkamániások hírében állnak, ami azonban csak részben fedi a valóságot. Tény, hogy nem szeretik a tétlenséget és folyton igyekeznek elfoglalni magukat valamivel. Ez azonban nem csak és kizárólag munka vagy kötelességteljesítés lehet, hanem olyan tevékenységek is, melyek örömet, kikapcsolódást jelentenek a számukra. A lényeg, hogy az üresjáratokat elkerüljék. 

 # 4. tévhit: Fösvények

A Szüzek aggodalmasak és előrelátók, ezért folyamatosan fel vannak készülve a legrosszabbra, anyagiak terén is. Emiatt takarékosan bánnak a pénzzel, előszeretettel gyűjtögetnek, ettől pedig fösvénynek tűnhetnek. Ugyanakkor a biztonsági tartalékok felhalmozása mellett olyasmikre is spórolnak, amikre régóta vágynak, így például egy drága utazásra. Az ilyesfajta örömöket, élményeket egyáltalán nem tagadják meg önmaguktól, sőt.

# 5. tévhit: Nem törődnek másokkal

A már említett bizalmatlan természetük miatt nehezen mutatják ki az aggodalmaikat is, ami azt a látszatot kelti, mintha a legkevésbé sem törődnének másokkal. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz, nagyon is szívükön viselik a hozzájuk közel állók sorsát és kimondottan segítőkészek. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top