nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet felpörgeti az április

Ezt a 3 csillagjegy kihívásokkal kerülhet szembe ebben a hónapban

Készülj fel valami egészen klassz dologra, mert az április igazi tüzet gyújt a szívedben! Legalábbis ezeknek a csillagjegyeknek!

Noha a következő csillagjegyek kihívásokkal nézhetnek szembe ebben a hónapban, nagyon sokat nyerhetnek a tapasztaltakból.

Csillagejgyeket befolyásolja az április

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Elviseled a fájdalmat, ami ahhoz kell, hogy megszerezd, amire vágysz. Ha úgy érzed, hogy ebben a hónapban bezárulnak a lehetőségeid, ne légy túl kemény magaddal szemben. A változás küszöbén állsz, és érzed a nyomást, hogy megtedd a megfelelő lépést. Nyomás alatt azonban sok szép dolog megtörténhet, és ha egy kő hajlandó elviselni az intenzív hőt, akkor előbb-utóbb gyémánttá válik. Tudd, hogy bármi is vár rád a másik oldalon, az minden áldozatod jelképe lesz. A sikerhez idő kell, és minél többet vagy hajlandó megtenni ennek érdekében, annál jobban megnyílik a lehetőség arra, hogy elérd.

Mérleg

Ebben a hónapban kapcsolataid tovább bővülnek. Erősíted a baráti kapcsolataid is, és megtanulod, hogyan tudj mélyebb szinten együttműködni másokkal. Mindazonáltal ügyelj arra, hogy mennyi energiát tudsz adni, mert ahogy április felgyorsul, úgy érezheted, túl sok feladat nyom. Érvényesítsd a jogaid, és ha szükség van rá, akkor tanulj meg nemet mondani.

Vízöntő

Mélyreható változás elé kerülsz. Ahogy ez a hónap felgyorsul, úgy érezheted, hogy minden legrosszabbra fordul. Kicsit elmerülsz önmagadban, és felfedezed, hogyan tettek tökéletlenségeid még erősebbé. A hatalom azonban irányítás nélkül káoszt teremthet, ezért használd ki a rugalmasság eme hullámát, és használd fel valami értelmes dologra.

(Nyitókép: Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top