nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a titkok őrzői

Ezek a csillagjegyek tudják megőrizni legjobban a titkokat

Titkai mindenkinek vannak, és néha jó elmondani valaki olyannak, aki meg is őrzi azokat. A következő csillagjegyekben megbízhatsz.

Nem mindegy, hogy kivel osztjuk meg a titkainkat. A következő csillagjegyeknél egészen biztosan, hogy jó helyen lesznek a legféltettebb dolgaid.

Csillagjegyek, akik a legtöbb titkot őrzik

Fotó: Getty Images

Bika

Senki sem tudja jobban megőrizni a titkodat, mint egy Bika. Tehát, ha szeretnél megkönnyebbülni, akkor ennek a csillagjegynek mindent elmondhatsz. A Bikák türelmes hallgatók, és segíthetnek a megoldások kitalálásában  is. Szóval, ha szeretnél szabadulni a titkaid súlyától, akkor nyugodtan megoszthatod legféltettebb gondolataid is a Bikával, hiszen elég nehéz őket megtörni!

Szűz

A Szűz nem csak abban segít, hogy megőrzi a titkaid, de nagyon támogat is, és segít kilábalni a helyzetből. Ha megosztod velük a dolgaidat, biztosan segíteni fognak rajtad, vagy megpróbálják megoldani a problémát, vagy épp elengedni. Az ilyen csillagjegyű emberek nemcsak remek titkok őrzői, hanem megértőek is.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon ismertek arról, hogy remek titokőrzők. Az ilyen csillagjegyű emberek hűségesek, kedvesek és megbízhatóak, mivel távol akarják tartani magukat a pletykás stigmától.

via

(Nyitókép: Getty Images/ Tara Moore)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top