nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek üzenetküldési szokásai

Csillagjegyek, akik nem sietik el a választ az üzeneteidre

Néha az embert az őrületbe kergeti, amikor egy fontos üzenetre nem érkezik azonnal válasz. A következő csillagjegyeknek sem az erőssége az üzenetküldés.

Az állatöv minden egyes jegyének más-más prioritása van, így eltérő módon kezelnek bizonyos  helyzeteket. A következő csillagjegyek például szeretik figyelmen kívül hagyni az üzeneteket.

Csillagjegyek, akik nem válaszolnak az üzenetekre

Fotó: Getty Images

Kos

A Kosnak általában nem okoz gondot a dolgok elintézése, de ha késik a válasz tőlük, az valószínűleg azért van, mert nem tartják prioritásnak az üzeneted. A Kos csillagjegy szülöttei hajlamosak saját szükségleteiket mások fölé helyezni. Hacsak nem rendkívül sürgős az üzeneted, nem látnak okot arra, hogy kényelmetlenséget okozzanak maguknak mindaddig, amíg nem tudnak válaszolni. Amikor lesz egy kis idejük, meg fog érkezni az üzenetet tőlük. Türelem!

Bika

A Bika nem szereti megvárakoztatni az embereket, de gyakran lustaságuk akadályozza jó szándékukat. Ha egy Bika tévét néz, és épp nincs kedve a telefonjára nézni, amikor üzenetet kap, akkor nem fog. És ha a telefonja a szoba túloldalán van, amikor rezeg, felejtsd el – órákig nem fogja felvenni. Ráadásul, ha a Bika úgy érzi, hogy az üzenet nem indokol választ, akkor nem válaszol.

Rák

Míg a Rák az a jel, amely a legvalószínűbb, hogy azonnal küld válaszüzenetet, azért időnként ők is szeretnek másokat megvárakoztatni a válaszukkal. Ez a víz jegy túl sok mindent belegondol egy üzenetbe, ezért ha a válaszuk késik, az azért van, mert elemzik az üzenetedet, és megpróbálják kitalálni, hogyan érzel, mi a megoldás az adott problémára. Ez nagyon idegesítő lehet, mert sokszor az üzenet órákat késik.

 

via

 
(Nyitókép: Getty Images/PhotoAlto/Sigrid Olsson)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top