nlc.hu
Horoszkóp

Szűz és Halak kapcsolata

A Szűz és a Halak meglepő okból alkotnak páratlan párost

Az életben és az asztrológiában az ellentétek nem mindig vonzzák egymást, de ha csak egy dolog tudható a Szűz-Halak kompatibilitásról, akkor az az, hogy meglepően erős párosítást alkot ez a pár.

Nagyon különbözőek, mégis remekül működnek együtt. Mi a Szüzek és a Halak kapcsolatának titka? Íme:

A Szűz gyakorlatiasságot hoz a Halaknak

Azt gondolhatnánk, hogy a pragmatikus Szüzek és az idealista Halak egyáltalán nem jönnek ki egymással, de Clarisse Monahan asztrológus szerint a másik erőssége valójában kölcsönösen előnyös ezeknek a jegyeknek. „A Szűz segíti lehozni a Halakat a felhők közül, míg a Halak segítik kimozdítani a Szüzet az élet mindennapi monotóniájából”.

Szüzek és Halak kompatibilisek

Fotó: Getty Images

A Halak felnyitja a Szüzek szemét, tágítja a horizontjukat

A Szűz nagyon szervezett, részletorientált és különleges, de ha valaki fel tudja ébreszteni ennek a földi jegynek az érzelmi mélységeit, az a Halak csillagjegy. A Halak segítenek a Szűznek kilépni a saját kis világukból, hogy túllássanak a horizonton, és megleljék a lehetőségeket.

Mindkettő alkalmazkodó

A két jegy kivételesen jól kijön egymással, köszönhetően annak, hogy mindketten alkalmazkodóak.  Mindig változni próbálnak, mindig alkalmazkodni, alkalmazkodni és fejlődni. Emiatt a Halak és a Szűz is igazán megbocsátó jegyek, így valóban meghallják a másik véleményét is. Ahelyett, hogy makacsul ragaszkodnának a maguk igazához, nyitottak arra, hogy meghallgassák és megváltoztassák véleményüket. Figyelnek a másikra!

(Nyitókép: Getty Images/ Prasit photo)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top