nlc.hu
Horoszkóp

8 tipp, és a Halak pasi őrülten hiányolni fog

Fájóan hiányzol a Halak férfinak, mégsem mutatja ki

Érzékeny és érzelmes, de szívesen játszmázik a kapcsolat kezdetén. De ha követed ezeket a tippeket, nem lehet kétséges, hogy mennyire hiányzol majd neki.

A Halak jegyű férfi mély, szenvedélyes és romantikus párkapcsolatra vágyik. Bármennyire is tetszel neki, szereti alaposan felmérni a terepet, pedig lehet, hogy már fülig szerelmes. Ez a játszma nem csupán arról szól, hogy tesztel téged: fél tőle, hogy elveszít, hiszen a kezdetek kezdetén már a közös életről és örök szerelemről képes fantáziálni.

férfi telefonnal

Várd ki, amíg ő keres! / Fotó: Unsplash

1. Ne lássa, hogy mennyire odavagy érte

Legyél türelmes. Randi után ne hívd egyből, ne küldj cuki, kedves, romantikus üzeneteket. Ezt hagyd meg későbbre, először ő kezdeményezzen. Tisztázza ő magában, mennyire kívánja a társaságodat, utána már te is rámenősebb lehetsz.

2. Várakoztasd meg

Mindig várj egy kicsit, mielőtt reagálsz. Érezze meg a hiányodat, fogja föl, milyen is volt az élete nélküled. Mindig hangoztatja, hogy szüksége van időre egyedül, lássa: te örömmel megadod neki!

3. Legyél tartózkodó

Ne te kezdeményezz! Természetesen fejezd ki a gondolataidat, oszd meg vele, mit szeretsz, hova mennél. De ne akard átlátszó módon elcsábítani, és ne követelj türelmetlenül következő randit, vagy különleges élményeket.

4. Kapcsolódj hozzá érzelmileg

Finom érintések, érezhető vonzalom: de mielőtt fizikailag közel kerültök egymáshoz, alakítsd ki a mélyebb érzelmi kötődést. Oszd meg az érzéseidet, mesélj a gyerekkorodról, mutasd meg, milyen vagy érzelmileg.

5. Ne kérdőjelezd meg az érzéseit

Ezt a tanácsot jól jegyezd meg, magadra is érvényes! Nagyon fontos, hogy a Halak, amikor bízik benned, mindig őszintén megosztja az érzéseit. Soha ne kérdőjelezd meg, amit érez – gondolj bele, hogy hasonló esetben te is leforrázva éreznéd magad. Inkább kérdezd meg azt, mit tehetsz, hogy megfelelően érezze magát, és kérd meg, hasonló helyzetben ő is így tegyen.

6. Maradj titokzatos

Őszintének lenni és titokzatosnak maradni két, különböző dolog. Ez utóbbi annyit jelent, hogy mindig tartogass számára valami meglepőt, ami miatt újból és újból látni akar. Izgalmas játszma ez, amit te is élvezni fogsz, hosszú idő elteltével is.

7. Mindig próbáld megérteni

Megértés és együttérzés, ez a kettő nagyon fontos számára, hiszen ezek a személyiségének alapjai. Ha nem érted őt, ha nem tudod, mi bántja, gyengéden jelezd, hogy szeretnéd megérteni, követni az érzéseit. Pontosan tudja, milyen fontos, ha ilyen társra lel.

8. Ösztönözd, és legyél a múzsája

Rendkívül fontos számára, hogy olyan partnere legyen, aki motiválja, bátorítja, és segít átlendülnie a nehezebb időszakon. Ha megismered kreatív és művészi természetét, idővel rá fogsz érezni, mikor és hogyan van szüksége erre.
Meglátod, el sem tudja képzelni az életét nélküled.

(via Astrologify)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top