nlc.hu
Horoszkóp

Ilyenné válik a Halak, amikor igazán szerelmes

A legérzelmesebb csillagjegy a Halak, de nehezen lesz szerelmes

Úgy tűnik, folyton odavan valakiért, és lételeme a szerelem. Így is van: de ezek pillanatnyi érzelmek nála, a valódi szerelemmel ritkán találkozik.

Tudjuk, hogy a Halak (február 19. – március 20.) a legérzelmesebb, legromantikusabb csillagjegy mind közül. De azt te sem gondoltad volna róla, hogy hiába szerelmes magába az életbe is, nagyon nehezen adja át magát ennek a csodálatos érzésnek.

szerelmespár a mezőn

A szerelmes Halakkal egy álomvilágba lépsz / Fotó: Unsplash

Ha egyedülálló, akkor még nem találta meg az igazit

Amikor a Halak – legyen férfi, akár nő – megtalálja a szerelmet, onnantól kezdve nagyon hűséges és ragaszkodó. Azaz, ha egyedülálló, akkor még van esélyed nála. Ugyanis ha párkapcsolatban él, nagy eséllyel azzal vonul az oltárhoz, akinek tiszta szívből kimondta: szeretlek!

Bármit feláldoz a szerelméért

Ha sikerül meghódítanod őt, hamar egyértelművé válik, hogy mennyire mélyek az érzései. Ilyenkor teljesen átengedi az irányítást, és ő maga pedig egyetlen dolgot érez feladatának: hogy szeressen és gondoskodjon rólad.

Nem lehet kalitkába zárni

Sokan félreértik az önfeláldozását, te ne tedd! Lehet, hogy te vagy az irányító, de ő ettől még függetlenségre vágyik. Szeret időnként egyedül lenni, szüksége van a magányra, hogy tisztázza az érzéseit, vagy feltöltődjön. De fontos marad neki a személyes szabadsága, a barátságai, ne korlátozd őt.

Beléphetsz a világába

Ha ismersz más Halak jegyűeket, és a kedveseddel is ismerkedsz már egy ideje, bizonyára tudod, számára létezik egy párhuzamos univerzum. Lehet, hogy művészi hajlamai vannak, és itt éli ki, de lehet, hogy teljesen civil pályán mozog: ez esetben az álmodozásaiban szövi a csodálatos fantáziavilágot. De a bizalom legnagyobb jele, amit kaphatsz tőle: hogy mindezt megosztja veled. 

Ha nem érted meg őt, fogadd el

Bár kifinomult kommunikációja mindig arra irányul, hogy pontosan elmondja, mit gondol és mit érez, sokszor érezheted úgy, hogy fogalmad sincs, miről beszél. Mindig lesz benne valami különleges, érinthetetlen, megfoghatatlan: mintha egy álmot kergetnél. Hagyd, hogy a saját tempójával éljen, ne nyaggasd emiatt. Akkor élhetsz vele igazán boldogan sokáig, ha elfogadod, hogy ő ilyen.

(via Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top