nlc.hu
Horoszkóp

A Halak szépségének a titka

Eláruljuk, miért olyan szép a Halak csillagjegy

A Halak finom bája és szépsége belülről fakad. Mitől lesz a Halak az egyik legszebb csillagjegy a világon?

A szépség belülről fakad – ez az állítás abszolút érvényes és igaz a Halak csillagjegyre. Eláruljuk, miért a legszebb a csillagjegyek között a Halak (hozzátéve, hogy természetesen a többi csillagjegy is gyönyörű, mindenki a maga módján).

A Halak belső szépsége

Nem minden a külsőség, nem is erre kell koncentrálni és nem csupán a külső szépségre gondolunk a Halaknál. Az asztrológia szerint valójában számos oka van annak, hogy miért szép egy csillagjegy, és egyik sem a megjelenéshez kapcsolódik igazán. Az egyik, amiért a Halak csillagjegy olyan szép, az lehet, hogy a 12. a sorban, vagyis a horoszkóp utolsó állatövi jegye, ezáltal a legfiatalabb csillagjegy, ami vibráló személyiséget biztosít neki. Ennek ellenére talán ő a legbölcsebb, hiszen magában rejti a másik 11 csillagjegy tulajdonságait.

A Halak jegyében a Vénusz romantikussá, önfeláldozóvá teszi az embert, aki mások szükségleteire figyel és a szeretetével elárasztja a környezetét. Empátiával, együttérzéssel fordul mások iránt, támogatja az embereket és a gyengéket, ami szépségként sugárzik mindenkire, aki közel kerül hozzá.

A Halak csillagjegy szépsége

A Halak csillagjegy belső szépsége (Kép: Getty Images)

3 ok, amiért gyönyörű a Halak csillagjegy

A Halak kreatív

A Halak csillagjegy hajlamos álomvilágban lebegni, néha a valóságtól eltávolodik, ami azonban támogatja a kreativitását. Vonzódik a művészetekhez, maga is szívesen alkot, a fantáziája határtalan. Nem mindennapi látásmódjának, érzékenységének köszönhetően egyből a szívéből adja az energiáit, ez pedig sugárzik az alkotásaiból. Ha hagyják kibontakozni, akkor akadály nélkül áradhat belőle a belső szépség.

A Halak gyógyító

A Halak barátai pontosan tudják, kihez kell fordulni, amikor bajban vannak, vagy csak szükségük van egy vállra, amin kisírhatják magukat. A Halak adja a legjobb tanácsokat, még akkor is, ha nincs személyes tapasztalata az adott problémában. Annyira erős a beleérző képessége, empátiája, hogy teljes mértékben oda tudja tenni magát, amikor segítséget kérnek tőle. Boldog lesz attól, ha másokat boldoggá tehet, ez a boldogság pedig a megjelenésén is látszik.

A Halak hűséges

A Halak csillagjegy a párkapcsolatban is ragyog, hűségével és figyelmével teljes mértékben elkötelezett partner a szerelemben. Bár hajlamos az introvertáltságra, de mindig van nála egy kedves szó vagy ölelés a számára legfontosabb embernek. A szerelemben feltételek nélkül adja oda magát, az összes kártyáját kiteríti és megnyitja a lelkét, ami gyönyörűvé teszi egy szempillantás alatt.

Via

Csillagjegyek és munka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top